myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Friday......så f...ing nice

Publicerad 2015-07-24 10:45:01 i Allmänt,

Märker ni så internationell jag blivit hahhaaha. Blir det oftast om jag är på gott humör, snacka lite svengelska bara sådär. Steg upp tidigt imorse och redan kl 7.50 hade jag tid för nagelfix och nu är de vitglittriga, typ såhär fast inte lika långa.
Nu är jag hemma och har gjort bort alla fakturor för ca 14 dagar framåt och igår balade jag mna egna räkningar. hann ha pengar på kontot ca en kvart hihihihi. Igår så var jag in på hemsidan Dockbutiken och tittade på allt jag vill ha nu när jag skall dit och även In på Ullared bloggen. Nåja nu kanske jag måste behärska mig för jag skulle lätt komma upp i 6 siffrigt inne på Dockbutiken. På ullared blir det nog en matta i alla fall och säkert en massa till förutom t-shirts som jag minst skall köpa 8 st av.
Fick en idé imorse, jag kanske skulle börja föreläsa ?????? om princip vad somhelst. Skulle nog gilla det så surrig som jag är och kan pladdra om princip vadsomhelst. Sen är den stora frågan vem skulle orka lyssna och sen betala för det??? Eller skriva en bok??? eller...eller
Jag vill så gärna ha ett litet projekt eller en utmaning. Ja jag är en rastlös själ och gillar att ha mycket att göra, Det krockar med mitt behov av lugn och ro.....knäpp? ja lite.
Idag ska vi packa och två av sönerna kommer hit för att klippa sig och sen är det tvätt och lite vila innan vi rullar söderut. Ett besök till butiken måste jag oxå göra och se om det kommit in ngr mer nyheter. Spännande och skoj och jag älskar att packa upp nyheter. Sen att testa mtrl och satser så man vet vad det är vi säljer.
Måste köpa ngt till middag oxå eller så köper vi bara lite pizza, för såhär ser vårt kylskåp ut just nu.
 
ganska tomt hahahah och då skall ni veta att kasslern, skinkan och tomaterna måste slängas!!!!! ja semestestängt kan man väl säga.
Kanske det finns ngt i frysen som vi kan gnaga på till middag??? hmmm vi får väl se.
 
Kanske skulle flytta till England ,,,ngnstanns i Midsommer och dricka the och odla rosor och studera brottsligheten???? Eller skaffa afrikanska minigetter? så söta
Det är ngt visst med getter??? har alltid tyckt om dem och grisar och hönor. Men få kan se mig boende på landet....skulle få klorofyllförgiftning ganska fort. Nä jag måste få en jämn ström av avgaser och asfalt för att må riktigt bra. Men inte det ena utan det andra och det som är viktigast är närvaron av vatten. Spelar ingen roll om det är älv, bäck sjö eller hav, vatten måste finnas i min närhet. Kanske därför jag valt att gifta mig med en kräfta???
Äsch nu skall jag fortsätta packa, för det gjorde jag inget alls av igår.
Ha det så bra :)
 

Kommentarer

Postat av: Marianne

Publicerad 2015-07-24 12:43:50

Välkommen tijjbaks med ditt bloggande saknat det!trevlig resa!kram

Svar: tack och krya på dig ❤
myma.blogg.se

Postat av: My

Publicerad 2015-07-25 00:49:56

Kan bara hålla med.. Getter ❤

Svar: bääää...
myma.blogg.se

Postat av: Junitjej

Publicerad 2015-07-26 20:09:37

Vi har inte varit i Varberg alls i sommar, så oss har du inte sett där.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela