myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Bytt till bärbara...

Publicerad 2015-06-22 07:35:21 i Allmänt,

När jag skriver på Ipaden så blir det så mycket konstiga ord....den förseslår och skriver av sig själv och man får gå tillbaka och rätta. Jag läser ju aldrig igenom när jag skriver och i och försig så skulle det nog inte vara så tokigt då det blir en hel del stavfel eller bokstäver som bara försvinner. Så det är lättare på datorn helt enkelt.
Uppsalasonen kom hem igår kväll och på onsdag skall vi umgås och det känns bra. Då är det även urnsättning för modern och det var ju jättebra att det gick bra att få göra det "ensam". Tanken var att det skulle bli ngn form av invigning av askgravlunden och ngn sorts massbegravning. Vilket inte jag kände mig bekväm med så istället fick vi en ny tid och få göra det själv. De skulle gräva en grop och urnan fick vi hämta och sänka ner själva. Känns väldigt bra och jag tror att det kommer att bli fint.
Ungefär så här ser den ut och är gjord i mtrl som "förintas" i backen.
 
Igår efter vi kom hem från stugan så for vi direkt ut till Kroksjö för att hämta hem kisse....men den lille rackaren behagade inte komma när vi ropade kanske beroende på att vi började klippa gräset??? maken på åkgräsklipparen och pojken med handjagaren. Jag bytte ut hans gardiner i köket som inte var tillräckligt breda och det blev riktigt bra. Vattnade lite blommor och pysslade på....ingen kisse så vi prova senare ikväll efter jobbet.Efter det så for vi förbi prinsarna af morgonsol ,men det var bara den lilleprinsen hemma. Den stora var ute med kompisar. Den lille hade mycket att visa upp och han kan i sitt tycke det mesta och är bäst på allt. Vilken härlig inställning :)
På vägen hem så fick vi tillfälle att pussa på Milou oxå som var och handlade på ica med sin mamma. Idag så börjar sommarschemmat på jobbet och det skall bli intressant att se hur det funkar. Tror att det kommer att gå finfint jag. Nu skall jag vattna blommor och duscha och om jag hinner betala lite räkningar. Puss och kram och nyp i stjärten på er alla ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela