myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

En liten kortis..

Publicerad 2015-06-03 07:27:25 i Allmänt,

Skall strax fara ner och göra naglarna. Tror det blir glitter idag...inte så ovanligt när det gäller mig som är väldigt förtjust i glitter och blanka saker. Men är man en återfödd skata så är man.
Sen så kanske jag oxå är en snobbig stadsbo med noll koll?  Men...( okey nu drar jag alla över en kam...) varför kan inte de flesta bönder ha det lite mer städat på gårdarna och  ladugårdarna??? eller traktornissarna mittemot där jag bor....Det är ett fåtal gårdar och har ju besökt ngr under mitt liv där det varit ordning och reda. Ladugårdarna är skitigare än skitigast både ute och inne....why??? Är det så svårt att spola av lite då och då och städa några gånger per år? Kan inte tänka mig att det skulle vara ngr problem att skölja av väggarna en gång i månaden. När man sitter och ser på ngt vetrinärprogram så är det dyngigt som satan hos bönderna men rent och snyggt i vetrinärstationernas stallar och boxar???? Kanske skulle behöva prya ngn vecka hos en bonde????
 
Sen så är det de som bor snett mittemot oss, som har en företag med småtraktorer och sådant antar att de är ngn form av företag som klipper gräs och skottar och sandar. Men det ser för djävligt ut. Markiserna på huset är trasiga sen flera år och hänger och slänger, gården är full med bilvrak och staplade på hög, tunnor och fat och trä och skit. jamen hallå???? Om man inte vill ha ordning så kanske man skall flytta lite mer ocentralt??? Tycker synd om deras grannar som har fina och trevliga gårdar och som tvingas se deras kaos.
Okey jag är en snobbig stadsbo och hopplöst aningslös stundtals. Men är det ingen annan än jag som funderar på detta.
Nåja återkommer senare med ett mindre gnälligt inlägg...tror jag hahahahhaa
Visst ser det lite trevligare ut både för djur och människor??
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela