myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon mina sköna hönor

Publicerad 2015-06-15 08:27:04 i Allmänt,

Skulle gärna ha lite hönor då de verkar vara ena små charmiga rackare. Men det är ju inte gångbart i stadsplanerade områden, så jag får nöja mig med småfåglar och skator och duvor.
Idag kommer prinsarna af Morgonsol hit då modern hade ngr ärenden på staden. Sen så skall jag på jobbet och snabbt ila iväg och klippa mig. I afton skall vi på jobbet ut och äta lite godmiddag på restaurang och det ser vi fram emot. 
Nu på morgonen har jag scannat in lite papper som skall iväg till revisorn och det är ju en fiffig uppfinning med scanner. Istället för att köra dit enkom för att lämna dem så poff så går de genom luften...magiskt.
Håller på med en budget och försöker hitta en bra mall, för det men alla är så krångliga i mitt tycke så maken skall få göra en åt mig efter mina önskemål.
Det är ingen lätt sak att göra budget i min bransch då det svänger och far så mycket under året. Det är ju lågsäsong just nu och sen i augusti och framåt 4 månader är full fart. Det gör att det är svårt att göra budget då de flesta mallar "skriker" till när de ser underskott. För vissa månader är det mer ut än in.
En annan konstig sak är min kamera på telefonen....skulle ta lite kort på mina nyförvärv från Ullared. Gillar ju Gripsholm grejer och hittade så fina grejer och har nu fräschat upp i badrummet....Men på bild så ser det för taskigt ut??? Golvet ser ju grönt ut??? det är blått och allt får så konstiga färger och ser inte alls ut som på "riktigt"
Men jag lägger ändå ut den
Handdukarna är så mjuka och sköna och mattan är som att gå på kissungar....ja visst lät det hemskt. Men jag kunde inte beskriva det så ni förstår hur gosig den är. Duschförhänget, mattan och handdukar och lite burkar och ljuskoppar i lite navystil tycker jag passar på sommaren.
 
Kan ni förstå att vi är i midsommarveckan??? helt otroligt och jag kvider lite inombords om jag är ärlig.Var är värmen? var är sommardagar utan jacka? Hurvens....men den som väntar på ngt gott...osv
Har inte tagit fram sommarkläder ännu så jag bara fortsätter och försöker vara positiv för det är ju ingen snö i alla fall.
Igår efter jobet var vi ute hos fadern och uppvaktade honom sent omsider. med dem var det bara bra och som pensionärer har de fullt upp. Än hit än dit skall de och det hörs trevligt värre och jag är så innerligt glad att de har mycket att stå i och mår bra.
Jag fick med mig lite rabarber hem, så jag tänkte göra lite paj och blanda med jordgubbar. Men jag höll på ramla baklänges när jag såg kilopriset....de verkar tokhöja bara därför det snart är midsommar. Får se i frysen om jag inte har ngr där kvar. Brukar frysa ner i småpåsar om jag köper och inte äter upp allt. Men de brukar ju bli så blöta när de varit frysta så det tar evigheter innan de runnit av sig. Nåja vem har bråttom hahahaha
Jag fick ju skavsår som attsingen när vi var nere i malmö, men nu så har det i princip helt läkts så pass att jag kan ha skor med bakkappa igen. Vilket känns bra om det är skitväder. Gå med tofflor i kallt och regn är ju ingen hit.
Nu väntar jag mest bara på att mina småtroll kommer och då skall jag krama dem så att de nästan går sönder <3<3<3<3<3<3<3
Ha en underbar dag för det känner jag att jag kommer att ha
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Life of Johanna

Publicerad 2015-06-15 10:47:04

Trevligt och ut och äta lite! :)

Och det där med bilder, ibland lever kameran sitt eget liv och gör om färgerna!

Svar: åh så roligt en ny blogg att följa. Så trevligt :)
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela