myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Hipp hipp hurra

Publicerad 2015-06-02 07:05:39 i Allmänt,

Idag den andra juni så fyller min pappa hela 79 år. Men festföremålet har åkt bort ngr dagar så ingen uppvaktning idag blir det. Han skulle åka upp till Luleå och samtidigt ta med sig en gunga. Pappa gör gungor mest hela "vintertiden" och på sommaren åker han iväg och levererar. Han har behov av att sysselsätta sig och när alla förråd är fulla med gungor så gör han pallar ett tag istället. Riktigt bra ena för de är av den sorten att man skall kliva på dem för att nå...det som är lite högre upp.
Gårdagen bara flöt iväg, men jag lyckades dra på mig parkeringsböter....:( fy fadderullan så idiotiskt och onödigt. Medveten om att det är svårt att hitta parkering vid min revisor så startade jag i god tid och körde runt som en gädda i vassen. fann en och läste intensivt vilka tider som gällde...perfekt från 8 på morgonen.Vad jag inte tänkte på att det gällde framför skylten....kanske därför det var "ledigt"???? så himla onödigt och slarvigt. 
Nåja var hos revisorn i ngr timmar och var både trött och hungrig när jag for därifrån.
Tröttheten kommer av årstiden.....har ofta sk vårtrötthet och är även överkänslig för gräs. Så därav tröttheten och killande och nysande. Men som sagt det är övergående, och orsaken är ju inte permanent utan brukar gå över. 
Till middag fick vi lite matgäster då två av familjens söner kom förbi och jag fick en jättefin tomatplanta som jag nu skall vårda till döds hahhahaha. Sen så tillbringade jag kvällen framför tv:n och med broderiet i handen. Idag däremot skall jag jobba hemifrån men har tänkt bryta vid tvåtiden. För blir det längre är jag så trött ikväll, och bara somnar. Min lilla hjärna blir fort överhettad och behöver vila. Måste bara hitta ngn bra bok att lyssna på så arbetet flyter på lite trevligare och lättare. Men i ärlighetens nämn så skulle det vara betydligt trevligare att gå och sova en liten stund och sitta och läsa bloggar och peta navelludd. Åsch ingen karaktär och ryggrad äger jag när det kommer till detta tråk. Men nu kör vi......och samtidigt kan jag glädjas åt dessa små vackra fläckar som guppar runt mig. Ljuset som bryts i prismor...åh så fint och när solen sen kommer att lysa direkt så kommer hela rummet att glänsa hihihi. Skall försöka ta ett kort, men först min tomatplanta :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela