myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Idag så är det lördag och då blir det...

Publicerad 2015-06-27 09:21:09 i Allmänt,

Godis....hahhaha I afton kommer prinsarna af Morgonsol  och jag tror att de liksom förväntar sig att det finns chokladpudding och godis. Men först skall vi jobba och driva in lite stålar hahaha. Det är ju lönhelg och Wheels och förhoppningsvis mycket folk i farten. Brolle uppträdde igår på kajen men vi orkade inte åka dit efter jobbet. Vi orkade inte heller fixa mat utan det blev the och hårdmackor....var faktiskt ganska gott.
Ja igår var jag och fixade naglarna och sen till hyresvärden och sa upp förrådet.....skönt att bli av med den kostnaden. Helt orimligt dyrt i mina ögon, i alla fall för mig som bara har bokföring och lite demojullådor där.
 
Den nya vikarien verkar hur gullig som helst och väldigt läraktig och jag har en bra magkänsla. Det var ganska full sprutt med kunder och jag var på gott humör mest hela dagen.
När jag kom hem så började jag knyta amplar i olika modeller, dels för demo i butiken men oxå för att använda i stugan. Jag gjorde flera olika modeller och det kommer att bli fint tror jag. Har fått en kopparstång av sonen och tanken är att det skall bli ngt sådant här i ett av fönstren i stugan.
 
Det är ett ca 2 meters fönster och jag tänkte att då blir det nog fint med en sådan här stång med blommor istället för gardiner. Det är ju inte alls ovanligt med att inte ha ngr gardiner övehuvudtaget och jag hos andra är det fint. Men jag vet inte...känner som Maria Montazami utan läppstift...
Hon sa att utan läppstift så kände hon sig naken...exposed. Lite så skulle det vara utan gardiner för mig....men naturligtvis inte bara det utan för att jag inte har den stilen hemma. Jag är nog en ganska vanlig kvinna för min ålder, lite tavlor och prydnadsaker och foton på barn och barnbarn och inte alls någon modern och piffig inredning. Men jag kan uppskatta moderna hem och jag tycker det är fint, men jag är nog alldeles för stelbent när det kommer till att göra om det till "mitt". 
Jag gillar mitt hemma....det är litet och lättstädat och är perfekt för två.Ja om det inte vore för att jag saknar plats för alla mina dockhus hahahaha. 
Men oj så less kisse är på Lenni....suck han får inte vara ifred ngn längre stund och han har ett djävulskt tålamod trots att lenni smyger på han och biter honom i benen...Nu tycker jag faktiskt att han borde sätta den lille på plats snart,,,,,
Klockan går och vi skall åka iväg och öppna butiken snart och här sitter jag visserrligen tväddad och borstad men oklädd. Bäst att gå och fixa lite kläder och tuscha ögonfransarna. Kanske skulle festa till det med att dra en kam genom håret oxå. Min nagelterapeut har gjort en hårförlängning, visserligen en ganska kort en, typ axlarna och jag blev så sugen. Men var jag behöver är inte mer hår utan längre hahaha. Skulle liksom se lite tokigt ut om man förlängde där mitt slutade utan man måste ju börja vid roten och det skulle innebära att jag såg ut så här.
Ett resultat som kanske inte motsvarar mina förhoppningar, så näääää inget för mig.
Nämen nu slutar vi för idag.
Ha en skön lördag och komihåg att det är okey med lördagsgodis idag.....tjoho

Kommentarer

Postat av: Life of Johanna

Publicerad 2015-06-27 15:13:17

Nu gjorde du mig ännu mer sugen på godis! :) Får bli en tur och hämta ut paket och sedan köpa lite godis :)

Hoppas det gick bra jobba, skönt nya vikarien verkar bra, sånt underlättar. Vad för butik jobbar du i? :)

Nu höll jag nästan på glömma och svara på din kommentar hos mig. Fy. Ja det är väl jätte bra om man orkar laga all mat själv till sitt barn, men jag är lite som du, sen när man jobbar orkar man kanske inte laga allt från grunden. Och barnmaten på bruk är det inget fel på. Synd hon svarade dig så tråkigt :( Man är ingen dålig mamma för man inte gör maten själv.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela