myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Nu rackarns...

Publicerad 2015-06-24 06:56:49 i Allmänt,

Här har det hänt saker....kanske mer stort för mig än ngn annan. Jag har anställt och kan därför ha semester. Verkar oxå haft tur med vikarien som var av toppkvalitet med goda vitsord. Jag använder mig endast av bemanningsföretag, när jag söker personal, vilket jag vet är känsligt ämne. Men är det rejäla människor tar jag dem under mina egna vingar sedan.
Kostnaden för mig är densamma men lönen de får är mindre än den "jag skulle betalt". Men jag slipper problemen med att söka rätt folk och funkar det inte så kan jag bara säga nej tack. Om ni vara visste hur svårt det är att hitta människor som vill jobba och göra ett bra jobb.
Igår afton var det så mysigt, satt med altandörren öppen och knatter från gräsklippare, kvällssol och en kall Cola fick mig bara le sådär lite fånigt.

Kisse låg och mös i sitt hus, som vi fortfarande inte byggt klart....skall få ett bra tak och lite brädfodring.

Han syns knappt hihihi. Nu är han inte sur längre utan lika gosig som vanligt och sover med oss.
Funderar på att åka upp till stugan nästa vecka alldeles själv. Tänkte pyssla och måla på altanen och sätta upp gardiner och lite sådant. Den är ju inte klar men jag kan inte vänta.....äger absolut inget tålamod och det både stjälper och hjälper mig. Tar förstås med mig kisse och en massa kaffe och Cola,eftersom jag är inte bar en kaffedrickare av rang utan även en  cocaholic.
Läste om vådan om för tajta byxor och att de varnar för den trenden....va va va????Säger jag som om det är ngt nytt??? När jag  var tonåring så duschade eller sydde man på sig byxor och då var det minsann inga med stretch. När man satt så var det så tajt så bäckenet blev som en hylla....gick nästan inte att sitta rakt utan man liksom halvlåg på stolen .....helt vansinnigt. Jag var inte värst men vi hade två tjejer i klassen som hade stora problem efter gympan. Först drog de bara på sig gympabrallor ovanpå jeansen, men det upptäcktes av läraren så småningom. Så efter gympan så var de alltid sen till nästa lektion för att de måste ju duscha på sig brallorna och liksom hänga under blåstorken på toaletten.
Hade tvättid igår så nu skall jag ta tag i rena tvätten och lägga in i skåp och lådor. Det är ju ingen jättehög av den sort som var när barnen var små,,,,,herre jisses vad jag har tvättat i mina dagar. 
Rena semester är det nuförtiden och det känns riktigt bra.
Ha det tills vi hörs. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela