myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tisdag??...Onsdag?

Publicerad 2015-06-17 07:18:18 i Allmänt,

Ojoj nu har jag varit alldeles dagavill igen, igår så hade jag onsdag och i måndags var det tisdag så i min värld så är allt som vanligt dvs helt förvirrat. Nåja så kan det få vara ibland och om man vill vända det till ngt positivt så har jag det inte långtråkigt hahaha.
Gårdagen flöt på och på jobbet var allt som gammalt och vant. Vi har så mycket mer folk nu än i gamla butiken men det känns lugnare. Idag så skall jag till revisorn kl åtta och sedan hoppas jag att jag hinner handla, annars blir det lite problematiskt. Eller rättare sagt så måste vi fara och handla efter jag slutat ikväll och vid den tiden brukar jag bara vilja fara hem.
Förra gången hos revisorn så drog jag på mig parkeringsböter, så nu rackarns i min låda så skall jag kolla noga på skyltarna. Men det är inte lätt att hitta parkering däromkring så jag kommer nog att fara lite tidigare.
 
Igår så såg jag ngt läbbigt på ngn datorsida. En film på en banan som det rörde det sig något inuti????Ut kom en jätteläbbig spindel. Nu var de en sk mogen banan, en sådan som börjat bli fläckig och jag gillar ju bara bananer som är på gränsen till grön och där tror jag inte spindlar vill va???för den blir för hård...okey jag vill tro det.
Alltså ut ur denna kröp det lilla äcklet....Usch vill bara spy, kräkes och kastupp
Nåja nu till ngt annat betydligt trevligare, jag är nu klar med min lilla krona...eller det fattas två prismor till. Men så söt den blev och den kommer att bli så fin ute på altanen i stugan. Längtar upp dit som ett tok om jag skall vara ärlig. Det är så underbart tyst och inget händer där överhuvudtaget utan man rycker till när man hör ett plask från en gädda eller när svanarna börjar flaxa ifrån vattenytan och liksom börjar springa på ytan innan de lyfter.
Kisse är fortfarande ute i Kroksjö och där kommer han att stanna över midsommar. Han har det ju kalasbra där och vi tyckte att det var lika bra han fick stanna ngr dagar till. I sommar så blir det ändå inte så mycket för honom att vara uppe i stugan och när han är här hemma så föredrar han att vara inomhus. Men vi saknar honom och speciellt när vi skall sova.
Yngsta sonen i familjen tog sitt MC körkort igår och i mitt tycke på rekordfart. Han var så glad i går när han kom förbi med sambon bakom sig och på den fina "cykel". Det kanske låter tokigt men vi är inte oroliga för han är inte ngn tokkörare utan den förnuftige föraren av alla fordon. Så vi gladdes ända ini hjärtat för hans skull <3
Nästa helg skall de och ngr vänner upp till stugan för "sonahustruns" syster gifter sig i byns kyrka och han såg fram emot att få köra MC dit upp. Hoppas så att de får fint väder även om det sägs att det är positiv att bruden får regn i kronan. Javisstja kronan...här är den
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela