myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon...goodmorning....gutenmorgen

Publicerad 2015-03-11 07:05:59 i Allmänt,

Idag anser de flesta att det är onsdag så då säger vi väl att det är så. Sista två nätterna eller morgnarna har jag drömt så mycket konstigt och annorlunda. Jag vaknar och minns lite och förundras över allt knasigt jag drömt om. Det känns som längesedan som jag drömt så här intensiva drömmar och företagit mig så mycket. Jag har jobbat på bussar som var som tåg och sålt biljetter, åkt sidgående hissar supersnabbt, varit på semester i ryssland och tömt bajspåsar från husvagnar????
Analysera det den som kan.....
 
Igår så gjorde jag ngt trevligt som jag ser framemot. jag beställde biljetter till mig och My till Terry Evans, ett medium som skall ha en storseans här i Umeå i maj. Kan nog bli fullspäckat med spöken hahaha
Nämen allvarligt så skall det bli trevligt, då det var längesedan jag var på ngt sådant.
 
Efter jobb och lite käk så drog vi iväg till H-sund och fyllde bilen till bristningsgränsen med grejer till återvinningen. Inte klokt hur mycket vi fick med oss. Vi gjorde klart källarförrådet och städade ut det och även balkongen. Vi sorterade det som skall kastas och återvinnas och sparas kvar till urstädningen i prydliga högar. Känns som om jag har koll över det där nu och kan börja torka ur och städa.
 
När jag kom hem så fixade jag kundfakturor och nu skall de bara postas. Såg samtidigt på sos djur....jag skall inte se på det...blir så himlarns berörd av alla sjuka djur och överkörda kissar. Tårarna rinner och jag blir så ledsen.....är en betydligt större djurvän än människovän. Tycker alla människor som jobbar ideellt med djurambulanser är enastående och har all min uppskattning, usch vad de skall se mycket otäckt.
 
Idag blir det jobb och lite ringande om jag får tag i alla berörda. Det är främst ett dödsfallsintyg som saknas och utan det kan jag inte sammanställa räkningar och konton och sådant. Har ringt två gånger...men icke fått ngt intyg. Kanske måste ta fram surtanten och ringa igen och vara lite bestämd. Måste även kolla med skatteverket om hur det ser ut med skatten för mamma...vad i hela friden händer med den? Borde väl ligga på dödsboet? Får höra vad de små liven säger om de har ngn aning överhuvudtaget??? Usch nu var jag lite sarkastiskt och otäck, men gillar inte skatteverket, för de vill ha så himlarns mycket pengar av mig..eller det är väl mer staten så de kan bygga idiotiska grejer eller sponsra ngn knäpp kultursnubbe. Nej nu är jag verkligen en riktigt surtant...så bra nu när jag skall ringa och gnälla...
Ikväll så blir det en sen kväll så jag antar att det blir bara att hänga tandköttet en stund innan man går och möter upp John Blund. Fast måste kolla om det är okey att låna sonens storsläp till helgen, för då skall vi kasta så mycket vi bara orkar och hinner. Han har ett jättestort släp så vi kommer att kunna fara med en hel del antar jag. Oj så skönt om vi kunde tömma så pass mycket att två rum kanske blir tomma. Oj oj säger jag så bra det skulle vara, blir ju skitmycket sista två veckorna i april och då måste allt bara klaffa och vara förberett. 
Har inte gjort klart min att göra lista än....och stämt av den med kalendern.....åh dålig människa. Äsch nu skiter vi idet och glädjs åt att solen lyser och att en kopp kaffe väntar och sen mitt härliga roliga jobb.
Kramisar <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela