myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Måndag 30/3

Publicerad 2015-03-30 07:35:03 i Allmänt,

Halli hallå nu jäklar i min låda så är det snart april. När skall snön släppa greppet och ge upp??? Det är ju inga mängder men stör min mentala hälsa. Vi har i alla fall haft en toppenhelg i det Granströmska hemmet, då vi mest bara lallat runt och gjort det vi velat. På fredagskvällen var det bara underbart med bad och gomat och på lördagen var vi och tittade på en bil efter ha kört två omgångar till återvinningen med skrot och skräp. redan när vi köpte vår nuvarande bil för 1 1/2 år sedan så sa vi att den där blir nästa bil.
Anledningen är att vi saknar att bara stiga in och sätta oss. Ni vet som en gång provat högre bilar. Vi har ju haft det förrut och det är så himlarns praktiskt och skönt och vi gillade det. Sen är det ju alltid kul att se ner på andra bilister hahahaahha
Vi lånade hem en provbil över helgen, så vi har kört runt en hel del hahahaah och vi gillade den verkligen. Men det är ju det faktumet att så fort man kör ut en  ny bil så förlorar man en hel del pengar. Det finns visserligen begagnade, men utan takfönster och stor display hahahaa Så jag tror att vi bestämmer oss för denna och i vit.
Men vi har inte till hundra bestämt oss, då vi inte sitter i sjön på ngt vis med nuvarande bil.
Sen så var vi även och hälsade på pappsen en sväng och köpte nya fåtöljer. Vi har länge funderat på hur onödigt det egentligen är att vi har två bord??? Visserligen är vi en stor familj, men det är sällan vi är allihopa. Köksbordet går att dra ut så vi ryms rätt bra. När vi behöver många platser, typ vid jul...så finns det i gemensamhetslokalen att hämta bord och stolar. Men vad vi saknar är en skön läs och myshörna och mer sittplats.
Vi har kollat förr, men inte hittat riktigt vad vi vill ha. Så nu tänkte vi praktiskt: De skulle vara sköna och nätta, då vi inte har så stort. Fotpall bör sitta fast eller så köper vi bara en pall. Herreminje vad fåtöljer det finns....men till slut så föll valet på två som vi båda gillade. Det är inte klokt vad fåtöljer kostar tycker inte att det är rimligt att en fåtölj skall kosta som en soffa. Men det är bara att gilla läget om man har krav....suck.
så till slut blev det dessa.. Nähä....hittade inte kortet bara tygvalet....hmm  ja den mörkare tyget valde vi....
Får väl ta ett "på plats kort" när de kommer. Leverans räknas efter påsk och det blir nog bra. Behöver köpa en fin matta och en bra lampa oxå helst en med två ljuskällor. 
Idag så stänger jag, men behöver inte åka in så tidigt. Vi skall fara och byta tillbaka bil och sen skall jag iväg till Bula och kolla in kundkorgar och vagnar och lite sånt innan jag skall till jobbet. Idag kommer en av mina kollegor tillbaka efter föräldraledighet, så nu blir det tid över för mig att fixa och dona med allt annat joxs. Är helt fantastiskt skönt skall jag säga. Att nästan bara kunna fokusera på ett område, öppning och stängning av bägge butikerna. Nu är snart hantverkstiden över och vi kan släppa flera yrkesgrupper och just nu verkar allt gå min väg och det verkar som om det inte blir ngn större reparation alls i gamla butiken då det skall byggas om helt och hållet. Blir nog en genomgång av lokalen redan denna vecka om jag får bestämma.
men nu skall jag gå och bädda och släppa in kisse från altanen och ta en kopp kaffe innan det bär iväg.
Ha en fantastiskt skön dag och det här otäcka vita som fallit det är bara en tidsfråga tills det är borta.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela