myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon

Publicerad 2015-05-07 08:34:54 i Allmänt,

Ja då var det torsdag och solen lyser och det är dagens bästa upptäckt. En annan är att jag är ledig i helgen och det känns bra.
Idag skall jag försöka ta mig till apoteket för att köpa tvål. Har ju använt Blondinbellas duschtvål och var väldigt nöjd med den. Dryg som attan och doftade bra. Nu skall jag för femtielfte gången försöka börja använda tvål för ansiktet. Det är ju inge vidare för ansiktet att tvätta sig med 10:- två från rusta, speciellt när man håller på att bli äldre. Har alltid börjat storslaget och sen när tvålen är slut så har jag fortsatt med skittvålen i några år igen.Men jag hyser stor förhoppning om att det skall gå vägen denna gång då jag gillade duschtvålen.
Fast jag skall ha en med pump, annars blir det så geggigt och slabbigt. Sen är jag ju av den typen att alkohol passar inte på min kropp bara invärtes bruk. Skämt åsido, så är det faktiskt så att min hud reagerar när produkter innehåller alkohol och i sämsta fall så doftar det kattpiss, Därför så går de flesta parfymer bort för min del.
I veckan så var jag och fixade naglarna och de hade fått in tre olika sorters handkräm. De doftade underbart och hon som gjorde dem sa att jag borde prova....jag läste och såg alkoholen och sa näää, det tror jag inte, den kommer inte att passa. Men hon smorde på och sen så...såg hon på mig och sa hmmmm det doftar???? ja vad doftar det sa jag? Tåbira eller hur? hon gapskrattade och sa jaaaa.
Sen så är det så att jag är inte alltför ledsen för att inte parfymer inte är så passande för mig. Jag är så rädd att överanvända dem. Jag tycker att parfym skall dofta om en person ,om man är nära och inte kännas när personen lämnade rummet för en kvart sedan.
 
Igår så fick vi i alla fall in lite mer varor på jobbet och idag kommer det en laddning till. Så skönt för det skär i kroppen på mig när jag ser tomma hyllor.
Har ngn av er varit på dollarstore på sommaren? Nu kanske det inte gäller alla dollarstores utan nu tänker jag på den i Lycksele. På sommaren så är ofta flera av hyllorna tommare än tomt och det är oftast de hyllor med plasttallrikar, muggar och sådant som gapar tomt. Det beror antagligen på att norrmännen på campingen länsat dem på allt. Nåja en tom hylla för mig är "likamedtecken" för ingen försäljning och det är ju inge vidare. Nu när vi flyttat så är det svårt att beställa och veta hur mycket som går och hur mycket vi skall ta hem. Brukar faktiskt ta ett tag att lära sig.
Idag så stänger jag oxå och vi måste handla ngt innan vi far till stugan. Så nu skall jag skriva en lista på vad som skall inhandlas och sen packa lite så att det är klart för att bara fara efter jobbet imorgon.
ha en skön torsdag :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela