myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Jamen hur bra kan man ha??

Publicerad 2015-05-21 10:17:34 i Allmänt,

Idag så leker livet :) Igår förmiddag hade jag lika trevligt. Jag joxar med det jag vill och det är naturligtvis mina dockskåp. Skall strax dammsuga då det blir ganska skräpigt runt mig när jag skär och slipar och har mig.
Idag så har jag målat fler ramar och börjat med träpaneler. De skall sitta i det gammeldagsa skåpet och målas i mahogny. Kommer att bli fint tror jag.
Jobbet var som vanligt och nu funderar jag mest över belysning. Vi har en massa lampor som jag helst skulle vilja byta ut till ngt mer energisnålt och som inte utstrålar sådan värme. Har tagit in offerter men som sagt inte kommit fram till än hur det blir. bara att det skulle bli sex gånger dyrare än jag trodde.....
Solen lyser idag, så där lite då och då, ibland far molnen över och det blir lite tristare. Men det påverkar inte mitt goda humör.
 
Det enda som förmörkar min himmel är att jag skulle behöva köpa en baddräkt, hmmmm inte det roligaste man kan göra. Eller rättare sagt det roligaste jag tycker i alla fall. Det blir så uppenbart och går liksom inte att behålla sitt goda humör när man står där i ljuset och ser sin feta och bleka kropp. Jag är hyfsat bekväm med att acceptera att jag ser ut som jag gör. Men inte när jag står framför spegeln i badkläder, usch så jobbigt och det tar ett tag innan jag kan behärska mina känslor och fokusera på vad som viktigt är. 
Läste ett inlägg på en av mina favvobloggar och hon provade sin bikini i underställ hahaha jisses vad jag skrattade när jag såg bilderna och de gjorde verkligen min dag. Tror jag skall satsa på grodmansdräkt??? kan bli snyggt och liksom pressa ihop mig och om man inte fiser när man har den på sig.?!!!
Så himlarns kul, det ser ut,,,,tror ni att det är så? I så fall så kan det omöjligt vara bara en....hahahaah
Ikväll så stänger jag och jag antar att vi upprepar gårdagens middag...varma mackor. Inte så tokigt och går fort att göra.
 
Jag måste ju faktiskt erkänna att igår så var jag lite mer korkad än vanligt....
I gallerian där vi håller till har de även ett coop och de har gördetsjälv kassor där. Det är ganska praktiskt och nu har de byggt om och gjort det ännu smidigare. På skylten stod det att när man skulle gå ut genom grindarna skulle man scanna in sitt kvitto, så skulle grindarna öppnas. jag som är teknisk som en amöba stod där framför grindarna hopplöst svängande med mitt kvitto och funderade varför de inte öppnade sig???Till slut så kom det en kassörska som hade väldigt svårt att inte gapskaratta åt mig och sa: Scanningsmaskinen sitter bakom dig.... Hmmmm där står en pelare med ngn form av scanner och naturligtvis så trodde jag att det i grindarna satt ngn form av mystisk utrustning som kunde känna av mitt kvitto.....hmmm jo jag är blond...
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2015-05-21 18:17:26

Åh vilken härlig dräkt!! Den fanns inte att köpa på Halens!!! Får helt enkelt leta vidare....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela