myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lakan och spray

Publicerad 2015-05-13 09:17:04 i Allmänt,

Vi brukar alltid använda Dra-på-lakan, vilket är en enkel men fantastiskt enkel lösning för sådana som mig. Senast vi tvättade råkade jag ta fel lakan, när jag skulle renbädda. En sådant vanligt som man viker under madrassen. Men jag far ju runt på natten som en åkersork så på morgonen är lakanet som en korv. Varken skönt eller speciellt fagert att se. Så idag åker dra på lakanet tillbaka.
 Enda nackdelen med detta lakan är att det är bökigt att vika ihop och få snyggt. Har sett filmer på youtube hur man gör men glömmer alltid bort det. Så oftast rullar jag ihop och stoppar in i garderoben. Min mormor som var känd för sitt linneskåp i minst tre kommuner hahahah hon skulle gråta om hon såg det. Hon hade preussisk ordning och krusidullade örngotten och det var som en liten egen värld där inne i hennes skåp.
 
Idag är jag nästan ledig och det känns magiskt, med flera timmar av egentid. Ett ord som jag tycker är fånigt på ngt vis, men för egen del jätteviktig. 
Började morgonen med att spraya min "krona". Hade en vit, rostig krona med lite prismor, som jag nu sprayat i guld. På bilden syns det inte hur guldig den blev men jag är jättenöjd. Sen skall jag byta ut alla prismor till fler och större och kanske den kan bli så vacker som jag hoppas på.
Måste iväg och hämta ut medicinen oxå....hopplös på att vänta tills den är slut. Sen hoppas jag komma iväg och införskaffa lite mer broderigarn.
Nu har jag pratat ett tag med revisorn så jag har fått lite mer jobb hahhaa Nej skämt åsido har det aldrig gått så här smort ngt bokslut förr och bättre kan det bli. Skall gå en bokföringskurs nu så det kan bara bli bättre. Butiken är så pass stor nu att det krävs ett större engagemang att hålla koll. Jag som inte gillar papper vill däför på ett smidigt sätt kunna hålla örnkoll på ekonomin. Samt höja min lön..blink blink
Har även hunnit med ett morgontelefonmöte med Panduro och vi har kommit överens om lite småsaker jag funderat på och förhandlat om rabatter. Är på ett fantastiskt humör, just nu känner jag. Har fått mycket gjort och klockan är bara strax efter nio!!!! skall nog avrunda nu och duka fram en frukost åt mig själv och titta på kurspapper. Skall ner till turkiet på kurs i september och vi har fått papper på vad som skall tas upp. En del tråkgrejer som skatteregler 2016 kunde jag gärna slippa....tråkigt. Men försäkringar, pension och annat verkade intressant. 
Har varit en gång förr på en sådan här kurs/resa och det var fullsmockat hela dagarna och endast kvällar och en eftermiddag lediga. Men nu hade vi två lediga dagar och gissa vars de kommer att tillbringas? jo vid poolen. Denna gång far jag helt själv och det känns ganska skönt faktiskt att bara rå sig själv och kanske läsa en bok och gå lägga sig tidigt. Vakna tidigt och se soluppgången....suck.
Hoppas att ni oxå har en trevlig dag framför er :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela