myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Måndag 4/5

Publicerad 2015-05-04 06:53:50 i Allmänt,

 
 
Hade svårt att riktigt somna in inatt, så jag känner mig lite mosig. Vilket inte är så fiffigt när man tänker göra viktiga saker, men det brukar klarna till efter ett antal kaffekoppar.
Läste ett inlägg på FB igår om en tjej som blivit misshnadlad för att hon är bisexuell och feminist och förövarna gick hårt an på henne. Men det finns idioter därute som anser sig ha rätt att göra så här. Men som värre var tycker jag i alla fall, är att det fanns en stor grupp människor ca 20 st, som var vittne till detta och ingen ingrep!!!!
Jag hade kanske inte vågat bryta ensam men rackarns om jag inte försökt få med mig ngn till hjälp. Huvvaligen sicken otäck värld det kan vara stundtals.
Det gick bra att jobba igår och det var mycket lugnare ute på stadens gator och torg. men måste ändå säga att helgen blev succé. Hoppas att det fortsätter så här nu hahahaha
Idag skall jag jobba på hemmaplan och sen åka in till staden en stund och sen hem. Milou och hennes mor skulle komma förbi. Skall bli trevligt att få träffa det lilla yrvädret och höra vad hon kommer att säga....ja för talet har börjat lossna och flera ord har kunnat höras i veckan som gått. 
 
Har köpt nya skor till jobbet, alltid svårt att hitta skor och jag har trivts bäst i mina foppatofflor. Men nu är de slut och döda. En arbetskamrat hade köpt nya och var lyrisk, så jag for dit och provade hmmm mycket skumma skor.
Jag behöver mjuka skor med lite "klack" får ont annars. Sen är jag så stor att om jag har för hårda skor så får jag hälsporre efter en dag och sådant gör väldigt ont och kan ta lång tid att läka. Inom handeln så står man och går hela dagar, så det där med skor är viktigt. Nåja det blev dessa mysko skor.
De är mjuka och liksom gungiga och till en början lite svår att gå i. Expediten sa att från början kan man få träningsvärk!!! av dom. Hon hade själv på sig sådana och visade hur man kan stå och avlasta tyngden och liksom gunga på fötterna. 
 
De fick följa med hem....Joya heter märket och nu hoppas jag att de är lika bra som utlovats. För billiga var de jäklar i min låda inte....
Idag kommer swoosh och spolar ledningar och jag bör kanske ha annat på mig än morgonrock. Så jag kommer nog att hoppa in i ngt mer ordenligt innan jag börjar med dagens arbete. Ha det så bra ute i vårsolen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela