myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Nya problem ,äckelfossingar och träd

Publicerad 2015-05-16 08:50:55 i Allmänt,

Vi kan ju börja med äckelfossingarna hahaha. Jag gillar ju inte fötter, som bekant men tänkte visa mina hahaah. I släkten finns ju en sjukdom som heter EDS och jag är anlagsbärare. Själv är jag lite överrörlig i lederna, men inte så hemskarns mycket att det vållat ngr problem. Att vara överrörlig är ju inte ovanligt och inget man skall tro att man har ngt fel för det. EDS är ju en bindvävssjukdom och det ger bla överrörlighet så att lederna hoppar ur sina fästen. Min mor hade mer problem och min dotter har en agressiv variant. 
Mina "problem" är att jag blöder som en stucken gris vid tandläkarbesök och problem med läkning och fula ärr.
Förra sommaren så fick jag ett skavsår av nya skor och så här ser det ärret ut idag. Vill påpeka att in real så är det mörkare än på bilden. Myggbett är inte heller roligt och tar åratal att blekas bort om det uppstår sår.
Men det är ju egentligen en skitsak hahahaha det åsamkar mig inga andra saker än irritation.
En annan sak jag upptäckt är att jag måste anförskaffa sådana här..
Ser ju ingenting längre...suck när jag skall måla mig. Försökte göra ngn form av eyeliner häromdagen men det såg mer som en EKG kurva. Skall kolla om jag hittar ngr i stan. Någon som vet annars...
Idag är det jobb på agendan och sedan en sväng till ICA för att kolla upp vad det skall bli till middag. Vi jobbar ju heldag så det blir nog ngt enkelt, skulle jag tro. Om orken finns skall jag leka lite med dockskåpen i afton. Blir tapetsering i så fall skulle jag tro och börja rita en säng. Skall bygga en med hög rygg och svarvade ben tänkte jag.
Vill även visa lite från trädfällningen i torsdags. Syns kanske inte så mycket på bilderna men resultatet blev??? Jisses så öppet och ljust, men jag saknar träden...suck. Nåja det blir ju mycket mindre barr överallt nu.
 
Brädorna på altanen är inte våra...utan ena sonen i familjen. De har mellanlandat här snart ett halvår nu....och jag hyser stor förhoppning om att de skall flyttas om ngr veckor.
För nästa helg är det altanfix som gäller, hoppas att det blir bra väder.
Nu skall jag avrunda och vi ska börja rulla ner mot jobbet.
Var ni än befinner er så hoppas jag att ni får en fin dag. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela