myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Sitter och räknar...

Publicerad 2015-05-20 08:23:59 i Allmänt,

Ja så har mina två dagar varit ...bokföring och bokslut och gud vet allt. Har dock varit otroligt ståndaktig och endast pysslat kvällstid. Förr börjar jag med att tjollra med mitt pyssel så är det svårt att sluta. Bokslutet har i alla fall gått riktigt bra och min förhoppning är att inom en vecka kunna utropa klart !!!
 
Vi har bokat stuga med frukost i Ullared, eller först blev det tre stugor?? Fick upp på skärmen att bokningen inte fungerade och att jag skulle återkomma och det gjorde jag alltså två gånger till. Sen får jag besked om att jag hyrt tre??? Nåja det gick ju lätt att avboka de andra två haahaah. Nu funderar vi på att beställa catering, när vi kommer fram. Man kan beställa en trerätters och det vi kunde avläsa av de olika förslagen såg smaksigt ut. Skall bli otroligt mysigt med en roadtripp.
 
Men apropå smaskigt? köpte jordgubbar igår och de var otroligt söta och goda. Tillsammans med en klick...nja en kluns haahaha glass så var man i paradiset en stund. Har aldrig sett detta märke förr men kan rekommendera de i alla fall.
Under mina dagar så har jag lättat upp stämmningen med att lyssna ppå ljudböcker och två stycken hann jag med. Författarna är Ramona Fransson och Ninni Schulman och nu har jag lyssnat på flera av deras böcker. Det är deckarförfattare bägge två och man får följa ett gäng i varje serie och jag tycker bägge två skriver bra och man fastnar för deras "figurer" Den ena författaren skriver lite mer om kvinnomisshandel tycker jag mig ana och ger myndigheter en känga då och då. Främst den kvinnomisshandel som pågår i hemmen. Nåja bra böcker i alla fall och jag må än en gång säga att Storytel är superbra och värd sitt pris för en ljudbokslyssnare av min kaliber.
Men måste ju även visa lite av mina alster:
Har ju gjort ramar nu i ngr dagar och fick tips från en dockskåpssida om att sätta spets på ramen innan målning för att få en annan struktur. Väldigt smart tycker jag och det blev bra i mina ögon i alla fall.
Efter målning och montering så blev de så här och nu skall de få sina platser så småningom i husen. Har fixat tapeter nu till två rum så det skall påbörjas. hade trott att jag skulle haft tid att påbörja en säng, men när kvällen kommer och jag suttit med papper är jag slut i luvan. Hann dock efter ha avlämnat mer papper till revisorn svänga förbi och köpa blommor. Skulle köpa till föreningens blomlåder så passade även på att köpa till mig själv. Men idag så är det regnigt och småkallt så det blir ingen plantering idag i alla fall. Jobbar och stänger idag och imorgon och missar My:s cheerleadinguppvisning :(
Hade varit roligt att se innan de åker iväg på tävling nu i helgen. Vi skall då ha lillskruttan och vi har funderingar på att åka upp på lördagseftermiddagen och sova över. På lördagförmiddag är det gårdsfixardag så efter det är det möjligt. Men det beror väldigt mycket på vilket väder det kommer att bli. Om det blåser eller regnar så vill då inte jag fara upp och sova över utan då kör vi bara upp och mäter lite för att det skulle inhandlas virke till ett projekt.
Nu har en av sönerna sålt lägenheten och igår kom han förbi och vi kunde glädjas tillsammans och nu längtar han efter att få flytta in i huset. Har lovat hjälpa honom med gardinerm tror jag har lite extra gardinstänger och lite gardiner som han kan ta, så det inte ekar helt tomt i fönstren. Han behöver även lite växter, så det tänkte jag att han skulle få som inflyttningspresent av oss. 
Jag har nu en egen stund innan jag skall fara på jobbet och den tänker jag ägna åt att göra lite mer på ljuskronan och lyssna lite på boken och brodera. Åh så skönt och jag njuter av min egna lilla stund.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-05-20 08:55:56

Hej vad kul med Ullared!jag blir avundsjuk!glöm inte sovsäckarna brukar behövas!trevlig resa kram!

Svar: Jo vi har med oss, för vi skall ju sova över hos Magnus i Uppsala en natt, innan vi kör ner mot Malmö.
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela