myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Laktosmage...pys

Publicerad 2015-11-23 07:34:39 i Allmänt,

Ja ibland är man inte så fiffig. Jag är överkänslig mot laktos. När jag först blev det skulle jag säga att jag var allergisk för då tålde jag knappt lukta på en mejeriprodukt, men med tiden blev det bättre. Idag kan jag äta ost och smör och t om grädd och mjölkprodukter....till en viss gräns. Det blev ju lite för mycket till slut, med allt gott på lördagen och med en filtallrik på söndagsmorgonen så var det bara för mycket. Magknip och buller i magen och det som kunde skulle liksom ut om ni förstår hur jag menar. Men man mår inte så dåligt som magsjuka och när det är borta så är man pigg igen. Jag borde bara vetat bättre och struntat i filen som inte var laktosfri. Nåja skitsamma hahahah det gick då bara finfint att jobba och när jag kom hem så kunde vi montera upp det som jag målat och nu är det bara ett varv kvar på byrån. Till middag blev det uppstekt palt med lite salt på....Ja jag hade gjort palt men de var så osaltade att det inte alls blev så gott som jag hade fantiserat om och eftersom jag inte använder saltat fläsk utan bacon så kunde det inte heller hjälpa upp dem. Men igår till middag gjorde jag uppstekt istället och det blev smaskens. Ibland är det nästan lite godare :)
Idag så stänger jag så jag har lite sovmorgon idag. Vilket passar bra, då har jag lite tid till att dona på lite härhemma. Skulle kolla upp hur det ser ut med julgardiner. Jag är ju lite knäpp när det kommer till det och vill gärna ha nya varje jul...så himla onödigt. I år tror jag inte att jag byter i sovrummet överhuvudtaget.....jag pyntar nog inte alls där. Blir ändå så bökigt när rullgardinen skall dras ner .....ja jag vet att det kanske låter lite fånigt men jag tror faktiskt att jag gör så. Funderar dock på att köpa ngr dukar istället. Använder sällan dukar annan tid på året utan mest juletid. Jag har mest virkat men skulle nog vilja ha ngt plattare. Sen har vi ju det där med tavlorna i hallen som jag inte kan släppa. Hade tänkt skita i dem tills jag hittar det jag vill ha...men jag som knappt äger ett uns tålamod fixar inte det.Måste nog fara runt och kolla lite här och där. Lite dumt när jag knappt vet vad jag vill ha. Här i stan har det länge pratats om att det skall byggas om och vägar dras utanför citykärnan. Nu har vi sett en bild i den lokala tidningen om hur det skulle se ut för oss här på Röbäck. Ja det ser nog bra ut men allt dröjer nog ngt år till eftersom allt tar evigheter i denna stad. Rätt vad det är så hittar man en tretåad vitspetssparv, som häckar och träckar och allt försenas ngr år tills man inser att det är en missfärgad bofink.Ornitologerna är en stark grupp och kan fälla vilket bygge som helst. Ser ni krysset? där bor jag
Vända bilden? tänker ni. Ja hade jag nog kunnat göra det.. men i ärlighetens namn så glömde jag det. För övrigt är allt bara bra och det känns skönt att kunna använda hallen igen och att inte hela hallen ser ut som en byggarbetsplats. Skall ta lite bilder, fastän det inte är mycket att se egentligen, då mitt tema är neutral hahahah. Men jag måste bara hitta tavlor först.....hahaah ha en bra dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela