myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

LÖRDAG tjohoooo

Publicerad 2015-11-07 08:18:56 i Allmänt,

Godmorgon på er som vaknat tidigt. Kisse väckte mig i morse och ville ha lite mat och vatten och gos. Vi har en egen stund de flesta mornar som går ut på att när jag slagit upp tidningen på bordet så hoppar han upp och sen skall det gosas och kråmas och ha sig tills jag lättsamt puttar iväg honom. Det är enda gången och stunden han får/vill vara på bordet. Men det är så mysigt och han nästan dräglar när man kliar honom och stryker och drar lite i öronen. Han har börjat med något nytt nu på kvällarna, som jag mer skulle tillskriva en hund. Jag är mer försiktig och kelar och stryker honom men när maken kommer i säng så lägger sig kisse på rygg och vill bli kliad på magen, ganska hårt. Med alla tassarna i luften, ser lite underligt ut faktiskt. Idag så är det kalas för Milou fast hennes födelsedag är egentligen på måndag. Jag skall ha en prinsesskrona dagen till ära, för är det kalas så är det.
Min lilla prinsessa , som jag hoppas att hon liksom mormor kommer att för alltid gilla rosa och glitter och att vi kommer att kunna gå på staden och köpa vackra fina klänningar, när hon blir större. Tror banne mig att hon skulle gilla det redan nu, att välja klänning alltså. Det är roligt att vi även har fått en flicka i barnaskaran, även om lilla Liam alltid gillat fina saker och inte bangar för lite nagellack, så är det roligt att ha av varje "sort". Ja jag är väldigt könsstereotypisk även om jag försöker tänka att de skall få välja själv. För om Liam även kommer att vilja måla sina naglar glittriga resten av sitt liv eller om Milou kommer att välja kamouflage färgade kläder så inte fanken kommer det att spela ngn roll. Jag är har en väldigt knepig personlighet som innebär att jag vill och behöver hälften av allt. Jag brukar skoja och säga att jag är våg och vill ha jämvikt. Men det är så sant så det står mig ofta upp i halsen av att ha detta som personlighet. Vill ha fart och fläkt och lugn och ro, Gillar charter lika mycket som intressanta resemål. Är gammaldags men kan även sträva efter nytänkande. Vill ha glitter och rosa men väljer lika ofta grått. Kan älska allt ena dagen och avsky nästa. Vill ha salt och nästa stund sött. För er kanske det låter som att det stämmer in på de flesta men jag kan ändra mig på fem sekunder och närmast uppleva mig som besatt av att ha hälften av allt. Svårt att förklara men ibland så blir jag så fruktansvärt trött på mig själv att jag vill kräkas. Ibland så har jag funderat på om jag manodepressiva anlag??? Men det är väl mest betonat på att antingen är man nedstämd eller så är man glad och jag är för det mesta alltid glad. Ja det är tur att jag inte ägnar allt för mycket tid till att analysera mig själv för då kanske man på riktigt skulle bli snurrig hahahah.
Men just nu så är det bara så skönt att vi har en ledig helg även om den är fylld med det ena och det andra. Blev inget bad igår så det blir en dusch idag istället och sen kalas och sen en tur ut till Kroksjö och sen försöka vara uppe sent för att ta tillvara på helgen. Igår så kroknade jag vid elva och gick och la mig och somnade på en gång. Nu blir det en kopp kaffe och lite virkande och kanske lite musik. Ha det gott :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela