myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Fredag 30/10

Publicerad 2015-10-30 07:22:24 i Allmänt,

Veckan har susat fram och det har varit full fart i butiken, Den stora grejen just nu är allt som har att göra med halloween. Pumpor, smink och dekorationer är i fokus och detta blir allt större och jag måste säga att de flesta går all in på detta och lägger ner stora summor på att klä ut sig och bloda ner sig totalt. Tycker faktiskt att det börjar bli lite kul och småmysigt om inte det fanns de små avarter som kommer på att det är kul att kasta ägg..... För ngr år sedan så hade vi fönster nedkladdade med ägg och det var inte lätt att få bort kan jag säga. Har i alla fall laddat med godispåse om ngr monster och häxor dyker upp.
Igår hade jag egentligen budgetmöte i bostadsrättsföreningen men avbokade då vi skulle vara barnvakter åt Milou och det var sju gånger trevligare. Förutom det obligatoriska badet så schampoonerade jag hennes hår och det kan jag säga var inte populärt. Men vi blev snart överens om att det skulle inte vara så kul att gå till förskolan idag med schampoo i hela håret, utan det var bättre vi sköljde bort det. Hon var på ett strålande humör och vi läste böcker minst 3 gånger varje bok....puh. Men jag gör det så gärna om det stimulerar att hon fortsätter med böcker. Viggo var med sin morbror igår och hämtade hem en lite kissungeflicka som nu blir ny familjemedlem. De skulle spela spel och chilla hela kvällen sa de när jag ringde och undrade över hur hemfärden med kisse hade gått. Känns som om vi måste åka ut till Kroksjö snart och pussa på det lilla livet. Nu har månen blivit allt mindre och jag sitter ute på kvällen och tittar på månen och röker och fryser arschlet av mig. Tänker på förra gången månen var full och jag satt på hotellbalkongen i ljuvlig kvällsvärme...suck så skönt och mysigt.
Jag hade tagit hem kartonger från jobbet för att rensa i skåpen...hmmm de är slut nu och jag behöver fler....My hjälpte till och tömde en skrotlåda, ni vet en sådan med allt i. Pennor,recept, gem ,suddgummi,nålar osv. Hon sa: Men mamma det ser ut som om ni bott här i trettio år!!! Ojoj säger jag så skönt när jag blir av med allt jox som fyller lådor och skåp.
Tror ni mig om jag säger att jag hittade tre kaffepannor????märkligt eftersom vi mest dricker pulverkaffe.Nu får två av dem lämna hemmet tillsammans med en hel del annat som jag bara har haft och använt vart femte år. Vi har bara skrapat på ytan och i kväll efter jobbet skall jag kasta mig över "kryddskåpet" där jag har kryddor och sådant samt lite strössel och tjoller och hör och häpna...bussturlistor och hämtpizzatelefonnummer. Jag skall försöka komma ihåg att ta en före och efterbild och skämmas över min röra. Men jag är ju direkt återfödd skata med en stänk ekorre och samlr och samlar och sen får jag ett ryck och slänger och ger bort. Är inte en sentimental samlare utan en bra och ha samlare, vet inte om ni förstår skillnaden. Behåller inte ngt för att min mormor hade den och den har alltid funnits i familjen. Sådant är mig helt främmande nuförtiden och det är skönt. Nä min samlingsbenägenhet består av att jag spara burkar ifall jag skulle baka.....eller behåller extra kaffepannor ifall de skulle komma till användning vid ett större kaffekalas!!! Jag bakar kanske två gånger per år och kaffekalas...nja sådana finns ju inte nuförtiden. Nåja vi får väl se hur mycket som hinns i helgen då jag jobbar oxå. Men jag är rädd för att det kommer att bli många kartonger med både loppisgrejer och återvinning. Ha en underbar dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela