myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Nu var det ett bra tag sedan...

Publicerad 2015-10-27 07:00:53 i Allmänt,

Ja nu var det länge sedan jag skrev ngt här på bloggen och orsaken är ingen och flera! Jag skrev två inlägg som bara försvann och sedan har jag varit så förbaskat orkeslös att jag inte orkat skriva. Min förkylning är fortfarande inte okey eller rättare sagt så har hela jag påverkats av en sketen förkylning. Orkeslös och intresserad av det mesta. Men tänkte uppdatera er i punktform om det senaste. ¤ Var till stugan i helgen och tog på mig morgonrocken på fredagkväll och tog av den på måndagsmorgonen. Gjorde lite på julkorten på lördagen men hade glömt lim, så det blev varken klart eller något med den saken. Var lite halvläskigt att gå ut på bron och röka när det var nästan fullmåne och alla monstren skulle äta upp mig.
Hade varit och köpt en middagskasse på ica supermarket och tillredde på alla sätt och vis med kötttermometer och allt. Men....fy bubblan så blodigt och jag kunde inte äta eländet trots att köttet såg fint ut. Maken sa att det var jättegott men gränsen för mig när man måste hämta plåster till köttet!!! Så för mig så blev det bra en bakad potatis...huvva.
¤ Hostan och snuvan och tröttheten påverkar mig så att jag bara känner mig trött och ointresserad av det mesta. Kanske man skulle fixa lite pencillin? men jag avvaktar till veckans slut. Blir darrig iknäna för minsta lilla aktivitet och är på gränsen till deppig utan orsak. ¤ Butiken rullar på bra och igår så hade jag besök från en representant från Panduro och ärendet var nästan skrattretande. De undrade om jag var intresserad av att starta upp butik i Piteå!!!! Nä skulle inte tro det, lite långt och pendla... ¤ Vill nog inte börja som butikschef heller här i Umeå har jag insett och bestämt mig för att tacka nej. hade först tänkt att det skulle bli ett år där bara för att prova, Men inser att det skulle bara bli stressigt. ¤ Mitt hem börjar gro igen och jag har fått en fix ide att jag skulle vilja tömma rum för rum och typ flyttstäda. Ja låter nog knäppt men jag tror att det kommer att bli så. Har så mycket grunks trots otaliga rensningar och känslan av att det inte känns rent är inte roligt. Så jag antar att det kommer att hända närsomhelst. Såg en dammlurv i taket i rummet och hur kul var det? Nu gäller det att övertala min sammanboende om detta projekt.... ¤ Hösten är här och jag brukar alltid få en knäpp då...liksom i början av året. När jag vill göra om eller känner mig obekväm med något. Har tänkt måla vitt i köket när jag lix tömmer och städar. ¤ Har påbörjat halvårsbokslut och jag bara avskyr eländet, nog sagt om det. ¤ Har bestämt mig för att åka ner till sonen i Uppsala den 10/11 och det känns bra. Träffas så sällan och jag saknar honom så infernaliskt. Tänkte då passa på att samla på mig lite till julklappsspelet. Vi kommer att fira julafton på juldagen iår. En av sönerna var hit igår och bestämde det hahha. Han sa att jag vet inte vad ni tänkt men jag skall fira jul här på juldagen och då vill jag ha ris ala malta. Då var det bestämt. ¤ Hösten är egentligen väldigt vacker och lite melankolisk och jag gillar den. Men känner mig inte i form för att uppskatta det vackra utan känner bara att jag gruvar mig inför det förblånade eländiga vintern. Hänger nog ihop med mitt humör och allmänna säcka ihop i en hög känsla.
¤ Men sådant är alltid övergående och jag vet att bara det får gå ett par veckor till så blir det nog bra. Att vara känslomänniska har både sina för och nackdelar och kan i vissa fall vara att jämställas med en flaggvimpel antingen så är det stiltje eller så blåser det av bara den. Men jag har nu gått ngr månvarv på vår jord och lärt känna mig själv såpass att det är bara att härda ut både sviter av förkylning och allmäntillstånd. Idag så blir det jobb och då skall jag ta hem lite lådor så jag har till mitt projekt tömma köket hahahahah. Blir nog att ha loppis när jag är klar. ha en bra dag :) PS Tack gulle er som saknat bloggen, det var roligt att höra.

Kommentarer

Postat av: Marianne

Publicerad 2015-10-27 09:05:52

Välkommen tillbaka!jag har saknat dig!krya på dig!kram

Svar: Tack <3
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela