myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Torsdag 29/10

Publicerad 2015-10-29 07:12:44 i Allmänt,

Japp tyckte nyss det var måndagmorgon och nu vips skriver vi torsdag. Jag jobbar hela veckan och helgen så sysselsättning saknas ej. Men en varning kommer härmed att gå ut
Nu har det införskaffats, trasor, skurmedel, ajax och borstar och kartonger står ihopvikta redo för action. Färg till väggarna är oxå inköpta och vi har bestämt oss för att byta ut listerna i hallen och köket istället för att måla. När vi börjar?...ingen aning men jag börjar väl att rensa till att börja med så planerna är att börja ikväll. Milou kommer i afton och vi är barnvakter men hon har alltid varit en hejare på sortering så vi kör. Medvetet har jag inte småplockat och hållit ordning hemma så nu är det riktigt stökigt.
Nja kanske inte riktigt så här hahaha men det blir bara ännu härligare om man börjar från kaos. På jobbet är det mycket folk och vi gör bra kassor, vilket är underbart med tanke på hur mycket jag beställer för. Tur att vi har två kassor annars hade det blivit kaos och sura miner. Idag så är vi bara två pga sjukdom, men det får gå. Det tokiga är att vi har ju dessutom pyssel i butiken för de mindre barnen och paljetter och papper flyger omkring. Innan jobbet igår så var jag en sväng ini en butik och såg en typ av skjorta/tunika och jag föll direkt för tyget som var lite genomskinnligt och med mönster i lila och svart. Provade när jag kom till jobbet och jag skrattade högt för där i spegeln stod Demis Roussos okända lillasyster. Om ingen av er yngre vet vem det var så var det en sångare som var rätt stor och som gärna klädda sig i stora kaftaner.
Så är det ofta jag köper och lämnar tillbaka, oftast det mesta. Jag ser ngt fint och allt jag vet om färg och form och vad jag egentligen bör ha för modeller bara faller ur skallen. Om jag kunde sy eller hade orken och lusten att lära mig så skulle jag minsann fixa mina egna kläder. Men jag får hurv över kroppen av bara tanken att jag skall trä en symaskin. Nu när jag virkar mormorsrutor som en galning så kan jag kanske virka ihop ngt snitsigt.....nja skulle nog se ut som hej kom och hjälp mig då är jag rädd. Nu är det snart farsdag och jag är lika villrådig som vanligt. Min pappa är hopplös att hitta på ngt till, då han har allt och får han ngt nytt så ligger det oftast ouppackat länge. Han nöter intill trasor sina kläder och skor ja det mesta faktiskt. I fjol köpte jag stövlar för 1000:- åt honom och det var inte dem han hade sist utan ett par som var tejpade....suck. Det där med skor stämmer lite på mig oxå då jag använder dem tills de faller i bitar och sulan flappar och jag måste gå på ett speciellt sätt för att inte snubbla. Gillar inte känslan av nya skor och är helt obrydd skamligt nog hur skorna ser ut. Skulle kunna skubba runt i tejpade dojor jag oxå...och har gjort det oxå. Nu har jag ett par plasttofflar med tejp inomhus och de är hur sköna som helst. Idag så öppnar jag butiken och måste fara om en timme, så om jag skall hinna få i mig rätt mängd kaffe och hinna klä mig och sätta svart på fransar och sådant så avslutar jag nu morgonens babbel ha en bra dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela