myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Gårdagen med dagens ögon

Publicerad 2015-09-04 11:59:37 i Allmänt,

Vaknade tidigt och satte igång med att lägga in det nya schemat i bokföringssystemet. Tog ngn timme och nu skall det vara klart att "sätta i sjön" den 14/9. Gick runt med en tung känsla i kroppen hela dagen med tanke på allt elände med flyktingar och allt sådant som bara känns så olösligt. Fick huvudvärk och kapitulerade efter ett tag och tog en aspirin. Inget ovanligt när jag håller på och grottar in mig i viktigt görande som jag ogillar.
Tog en paus och grejade lite med dockskåpen och nu har jag bara lite tavlor som skall upp i en del av rummen. Har bytt golv i en del rum och det blev bra. Nu skall jag ta tag i änkefruns rum och har beställt ngr fåtöljer. Har försökt att göra soffor och fåtöljer men har inte än fått till dem tillräckligt så jag är nöjd så det är bara att fortsätta träna. Till middagen kom My och Milou och vi var barnvakt och det badades och lektes hejvilt. Nu snackar Milou en hel del men det kan vara svårt att förstå ibland men hon har tålamod med oss. Hon åt inte ngt i princip till middag så till kvällsfikat så klämde hon i sig en hel del. Måste se om jag hittar ngt att leka med som kan lära henne att stava och räkna. Hon är otroligt duktig på bokstäver och siffror och det vill jag verkligen stimulera.
 
Idag kommer det ett paket med grejer vilket skall bli kul. Väntar oxå mer paket från olika håll. Skall gå iväg till ica och köpa lite köttfärs oxå då jag tänkte göra lite köttbullar idag. Men skall göra lite mer på momsen så den är klar att skicka till veckan. Vi åker ju iväg till Prag nästa torsdag så då måste den vara ivägskickad. Nu är det dags för en typ av brunch. har ju bara pimplat kaffe och nu är jag redo för lite mer fast föda. Orkar inte mer pappersjobb nu utan skall bara ta det lugnt resten av dagen.
ha det bra :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela