myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Måndag 11/4

Publicerad 2016-04-11 08:50:21 i Allmänt,

Ja då skriver vi måndag och för egen del så är jag ledig från lunch. Så skönt och jag vet vad jag skall göra.....inte ett skvatt. Precis som igår hahhahaa blev inte riktigt klar med att inte göra någonting så jag tänker därför fortsätta idag. Så dumt egentligen för oftast när jag sriver att jag inte gör ngt så har jag ju faktiskt pysslat med en hel del. Igår så städade jag och torkade golv och fixade och trixade med sådant. Var och handlade mat och fixade med middag och efterrätt då vi hade middagsgäster. Men jag har en inneboende idiotiskt bild av att om man inte producerar ngt som är arbete så gör man inget???? så dumt och jag blir nästan förbaskad när jag tänker på det. Att ta hand om hem och hushåll är väl ett tillräckligt bra göra. Nä felinstruktioner i huvudet och jag kan faktiskt skylla på att jag har i så många år lidit av duktig flicka syndrom och är inte riktigt frisk från det ännu. Ja nu undrar väl en en del om lördagskvällen planerade rökning och hur gick det??? det gick utmärkt och jag är faktiskt lite förvånad själv om jag skall erkänna. Sen så kanske det inte var så gott som jag inbillat mig men jag kommer definitivt att fortsätt att feströka är jag rädd. Gjorde det under många år utan att hemfalla till rökning, ja faktiskt utan att blinka. Nu var det inte heller ngt problem fastän jag i ärlighetens namn insåg att det var vanskligt.
Nåja förutom det så var det trevligt att ses och vi fick god mat och en massa tjattrande var det. Fast det är alldeles för sällan om ni frågar mig. Jag skrattade, surrade en massa skrot och allt var riktigt mysigt och inte vart det särskilt sent heller. Därför mådde jag bara finfint igår och njöt av solens strålar in på mina skitiga fönster. Var även lite melankolisk igår. Jag har ju varit gift förr och min dåvarande svärmor hade jag ett knepigt förhållande till, men hon är barnens farmor och därför visade jag alltid henne respekt. Nu är hon en äldre dam som behöver hjälp med det mesta och är ofta i en egen lite värld och det är lite sorgligt på ngt vis. Nåja hon är en kvinna som var mycket rädd om sitt hem och stolt över sina saker och hon höll allt rent och välputsat. I vardagsrummet hade hon sk chinamattor och hon var kopiöst nöjd och rädd om dem och hon ville helst att man skulle gå på sidan om dem och inte på hahahha. När barnen lekte och körde bil på dem så såg jag att det inte var helt smärtfritt ,nu ligger de ute på köp och sälj för 100:- tillsammans.... !Tur att hon inte vet, för i hennes ögon var de väldigt dyrbara och hon var stolt över sina mattor,,,,som har ett sammanlagt värde av 100:- Tycker faktiskt att det är lite sorgligt och under gårdagen skickade jag flera varma tankar till min fd svärmor. Hon tänkte nog att det skulle vara ett fint arv.....usch så sorgligt. Hade tänkt köpa dem och förvara dem i ren respekt mot henne. Men insåg att det var kanske lite skumt, även om tanken är god.
Ser ni Springfloden på söndagskvällarna? jag gör det och tycker att den är intressant även om jag inte gillar huvudpersonens karisma eller snarare brist på karisma.....ja jag vet att det är knäppt men jag är knäpp. Jag tycker hon liknar Camilla Läclberg oxå, men det är inte därför hon spelar dåligt hahhahhaa. Tror att Läckberg skulle göra rollen perfekt för hon har utstrålning och har skinn på näsan.
Nåja jag kan inte vänta på att få veta vad som händer...utan igår så laddade jag ner boken och började lyssna, tyvärr så är det Tomas Bolme som läser den och i min värld så är han Tintins röst hahahh stämmer inte riktigt. Men nu måste jag visa en en bild på likheten mellan hon som spelar Olivia Rönning och Läckberg...hmmm hittar ingen bra bild men ni kanske ser det ändå`
och nästa
Tills vi hörs ha det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela