myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Onsdag och lillelördag och veckans mittidag

Publicerad 2016-04-06 08:30:54 i Allmänt,

Ja då var det onsdag och denna onsdg serlite regntung ut nu på morgonen i alla fall. Blir nog en lite gråare dag idag, skulle jag tro men vad gör väl det. Då har vi istället sparat en fin dag till en annan gång. Hmmm kisse sitter och stirrar på mig genom altandörren....måste nog släppa in honom innan jag fortsätter. Så ja, nu var det gjort och istället för att visa sin tacksamhet och vara nöjd och glad så stirrar det lilla livet på mig just nu och vill ha vatten. Vilket innebär att jag måste gå och skruva på vattenkranen så det blir en liten stråle. Okej nu provar vi igen. Är hungrig som en varg igen och skall nog gå och fixa frukost snart, jag har varit vaken en stund men vill inte äta på en gång för det blir så länge tills lunch. Men nu har jag lagt locket på....vilket lock då? jo på rörpärlorna. Jag måste sluta med dessa, för nu har jag tillräckligt med demos. Men det är så lätt att bli besatt av rörpärlor haahaha. Men ni skall få se min inspirationsvägg på butiken nu, visst blev de kul?
Flera kunder blev inspirerad och jag tror faktiskt att vi fick sälja lite mer ...mmm gillar det. Ja vad mer under gårdagen, ja efter jobbet så for jag hem snabbt och maken hade lämnat ngr minipajer typ bullform, till mig och jag slukade dem som de var hahaha. Åt en alldeles för tidig lunch och dessutom soppa så jag var hungrig. Nåja hann inte riktigt äta , för jag hade lovat att hämta äldsta flickan på jobbet och for i princip på en gång. Men det gick fortare en jag trodde så jag kom lite tidigt. Men jag roade mig med instagram så mig gick ingen nöd på. Sen iväg och lämna bilen till maken som skjutsade hem mig och jag var hemma strax efter halv nio. Men då var det liksom inte helt rätt att fixa middag så jag tog en smoothie istället och såg en stund på tv och sen hopp i säng. Lyssnar på hela Wallanderserien en gång till, nu är det 8-9 år sedan och jag gillar verkligen den "gubben". Ja jag har sagt det förr och jag säger det nu: Hur bra är inte ljudböcker??? Idag så blir det jobb och jag har börjat skapa lite smycken bara för att ha ngt att göra, med mina rastlösa fingrar. De vill ständigt gorma på med ngt annars så blir de knasiga och kanske trasslar ihop sig
Ja här kan man se att ett har liksom gett upp..... Ja jag gav upp oxå...fick göra en paus för frukost. Så nu en tekopp och två rågrut med ost senare så känns det mycket bra. Gillar ni rågrut?
Det gör jag och har haft det i ca tre år nu och maken kör det gamla vanliga husmans. Jag har ett kortare avbrott då och då med detta
Dessa delikatess mackor blir fort lite sega om de får ligga ett tag med smör. Sådär utflyktssega, som kan vara så gott. Ni som gillar 1 1/2 dygns "gamla" ostkrokar vet vad jag menar hahaahha Idag skall jag sköta hela butiken själv hahaha då personalen skall på studiebesök och ta en lite fika under ngr timmar. Men vi blir ju inte omkullssprungna av folk denna årstid, så det blir nog inget problem. I afton kommer Milou ngr timmar då modern skulle göra ngt???hmm minns inte vad faktiskt. Nåja vi kommer nog att läsa en del skulle jag tro då jag har köpt lite nya böcker sist vi träffades . Det är liksom en box med flera disneyklassiker och med lite text i varje och det blir kalas. För ibland är det antalet böcker som är det viktiga och nu har vi en chans att läsa alla tjohooo.
Mycket fina och jag hoppas att lilla loppan blir nöjd. Men innan jag far hem idag så måste jag iväg och handla lite mer smoothie grejer. Bröd och ost är oxå slut och kisse skulle behövt lite mer mat oxå. Att kisse har mat är det viktigaste och går före oss själva. Kanske låter tokigt för dem som inga husdjur har men så är det. Samma grej som att man ger barnen mat först och sen tar man själv. Nä nu ska jag sluta surra och gå och fixa en kopp kaffe. Ha det :)

Kommentarer

Postat av: Marianne

Publicerad 2016-04-06 20:22:12

Vad fint det blev med pärl plattorna!kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela