myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tralalali nu har snart hela veckan gått

Publicerad 2016-04-15 08:30:28 i Allmänt,

Jisses så fort allt går och denna vecka har rusat fram och jag har hunnit med två styrelsemöten och jobb och jobb med bokslut. Dessutom hunnit att gör inbjudningskorten till min papps födelsedagskalas nu i sommar. Busy busy yes i am. Jobbar i helgen och vi har en del på agendan ändå. På lördag så är det samling för familjen de som kan närvara, i kampen för sin heder på Megazone, Där man med väst och pangare kan skjuta och ge igen för taskig barndom och usla syskon hahahah. På söndag så samlas vi igen för att uppvakta den yngste sonen i familjen som fyllt år i veckan och som nu har kalas. Hipp hipp hurra Igår afton var Milou här med oss och vi var och levererade korten till min pappa och fick oss lite fika och Milou fick en jättefin jordgubsmössa.
Hon passade så bra i den tycker jag och hon var väldigt nöjd med att bli kallad prinsessan jordgubbe. Det var mycket prinsessprat igår och jag är ju ite av en prinsessa själv så jag gillade det :) Sen så tittade vi ut och märkte att i vår grannes hus var det alldeles mörkt och vi hittade på en story om var han var och att han hade magiska råttor, som bara kisse kunde se. Fickävenn hem min beställning på makeupglasögon, ni vet sådan som man kan liksom fälla upp. Glad i hågen och leendes provade jag och det blev ett fiasko.....när jag har på mig dem så ser jag hyfsat men fäller jag ner en ruta oavsett vilken så ser jag inget...mycket märkligt. Måste ju vara hjärnan som får kortslutningen och inte fattar ngt alls. Skall prova att ha på mig dem när jag gör ngt och se om det är ngt man vänjer sig med och efter ett tag så kanske jag kan börja använda dem. Men nu skall ni får se en bild från igår när jag och Milou gjorde face swap...
Visst blev det bra? hahhaha jisses vad jag skrattade åt alla roliga bilder man kunde göra på ens bild. Nu har jag lyssnat klart på Springfloden och fortsätter på del två i bokserien. Tyckte om det med andra ord och ser framemot att få sitta och lyssna och virka lite kanske??? Borde ju gå bra ikväll då det är extra mycket skit på fredagar och lördagar på televisionen. Sitter just nu och dricker smoothie. Gör oftast lite extra så att det räcker till frukost oxå. Men skulle vilja prova göra en grönis oxå......lite tveksamt skeptisk är jag ju. Men måste ju prova.
Hmmm goooglade just recept och hmmmm fortfarande skeptisk....Men jag skall absolut prova. Utan en massa pulver i form av proteiner och vitaminer och gud vet allt. Vete tusan om jag inte känner mig piggare än vad jag gjorde förr ngr månader sedan när jag var så ini väggen trött. Äter ju bättre och slutat röka...kan det bero på det....nähä det måste vara min nya parfym, hihihi Nä allvarligt nog så har antingen vårtröttheten som jag alltid brukar drabbas av dragit förbi mig obemärkt eller så har den inte kommit....skumt.... Eller så hade jag den i januari och februari??? Ja skit i det , här och nu på bra humör och mycket piggare. Har faktiskt riktigt bestämt mig nu.....skall inte gå på djurparker någe mer.....som inte har någon riktig plan. Utrotningshotade djur med utplantering eller ngt sådant liknande. Men som tex Lycksele djurpark som låter björnen få ungar varje år trots att så inte sker i naturen allt för att locka folk till att betala för att se björnungar som senare till hösten och halvårsgamla får ett skott i nacken. De har varit söt tillräckligt länge för att ha tjänat sitt syfte...usch. Blir så ledsen :(
Kommer inte att bli lätt då jag älskar djur, men kanske desto lättare om jag fokuserar på att jag älskar dem och inte deras inspärrade liv. Nä nu skall jag slutta surra och ta och göra ngt åt min hårrburr hahha gick och la mig mig med blött hår. Det är egentligen lika bra att blöta ner allt igen, och blåsa torrt. Men hann inte igår för då skulle vi ju snabbt klippa Milous naglar. Hon duschade med mig och fortsatte sedan att bada. Jag tvär duschade bara och tyckte det var kallt som attan då jag vill ha varmt vatten till skillnad från Millan som föredrar svalt i mina ögon. Nåja nu är vi Röbäcksprinsessor visserligen stökiga i håret men rena och fina och det där med håret kan man lösa med en lite större prinsesskrona istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela