myma.blogg.se

En blogg om pyssel, barnbarn och livet

Godmorgon

Publicerad 2016-08-12 08:42:36 i Allmänt,

På söndag ska vi lämna tillbaka våran "bebis" Lukas och jag börjar redan våndas av att inte ha den lilla pälsbollen hos oss. Men vi inser ju hur han helt glömt bort att det går att vara ensam en stund. I alla fall hemma, i bilen går det bra att vara själv, men inte hemma då gnäller och småylar han. Gick till tvättstugan och när jag kom tillbaka så var det storkalabalik och han agerade som om han varit ensam i timtals. Nästa sväng till tvättstugan fick han ligga på bron och då gick det utmärkt. Kisse sitter bra och tittar på honom ibland och man kan riktigt se hur han tänker: " vilken dumfan" ahhaaha Men jag har ju helt glömt bort att visa den fantastiska tårtan som modern gjorde till yngsta prinsen, som fyllde hela sex år!!!! Nu börjar han förskoleklass, lillgubben och nu är han väl inte att räkna som lillbebisen längre?? fast jo ett litet tag till. Han är ju en kramgroda och gullegris så än har inte stelnat till och blivit till storpojke. Men Viggo börjar bli en storpojke och fastän det svider i hjärtat av hur cool han stundtals är så finns fortfarande en kramis kvar i honom oxå. Kan ni fatta att hjärteljuset blir 8 år??? Men jag tror inte det är läge att tokspringa fram och krama och pussa nu om han är med kompisar hahaha. Tårtan var det...den var stor och höööög och jag som är van med hur mätt jag blir om jag smakar på alla godsaker tog lite och valde. Men maken tog en stor bit bara för det såg och var gott och han hade mättnad tills nästa dag hahhaha. Men visst är hon ett geni på tårtor?
Tycker det är konditorklass på hennes verk och hon har höga krav från sina söner på vad hon skall göra. Maken var igår ut till Kroksjö och hjälpte en av sönerna att snickra på altanen och när han kom hem så for vi och hann innan stängning och köpte gardinerna....sen for vi en sväng till Pappa igen och tryckte i oss en hamburgare och sen hem och börja stryka. Men......vad gjorde jag min klant???jo jag mätte fel och lyckades klippa av 50 cm för kort???? så det var bara och sätta sig ner och sy fast det :( Men det syns inte så mycket så det är bara att gilla läget. Vad kan man säga? semesterhjärna, dum blondin eller bara klantig? Vi började sen tillta på en ny serie...eh jag var mest gömd bakom filten eller handen .Stranger things tror jag den hette och var ett sammelsurium av olika filmer. Lite ET lite Stand by me, och en nypa av hmmm vad heter den där serien nu igen??? eh jo Arkiv X. Vill fortsätta och se den tror jag....eller inte.
Lever in mig så i allt jag ser och det är mig alla läskiga jagar och pulsen är skyhög. Hur många av er ser Ernst på tv? jag tycker han gör så mycket fina saker, men inget för mig. I hans miljöer ryms det inget familjeliv. Ingen Milou som drar fram hundra grejer på golvet , ingen kisse som luddar ner ingen Ingalill som dräller kaffekoppar överallt. Det skulle bli stökigt på en gång om en kudde är på sne.... Idag så åker vi upp till stugan och tyvärr så visar smhi att det blir skit....och det värsta med det är att det äntligen är auktion och det blir ju ingen sådan om det blir skitväder??? Nåja kommer att göra ett ärligt försök och fara. Jisses så trevligt , jag bara gillar auktioner bara för spänningen och nyfikenhetens skull. Att förfasa sig över vilka priser en del är beredda att betala för skrot och nästa stund avundas dem som gjort klipp. Så roligt och rätt vad det är så har man ropat in en fyndlåda med skrot hahaha Nu skall jag ge Lukas lite frukost och ta mig lite själv oxå kanske. Stöka bort lite och packa ner lite så vi klarar oss i två dygn hahaha. Behöver nog bara ett par trosor och ett paraply till auktionen, resten finns i stugan. De sista semesterdagarna börjar nu bli timmar...Men vi har så mycket trevligt framför oss så vi har inte en tråkig stund i sikte på månader. Resor, fester och kalas var och varannan helg nu i vår kalender. Ni kommer nog att få veta allt eftersom vad vi sjåar på med. Men tills dess...Ha det:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela