myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lördagmorgon och allt är stilla

Publicerad 2016-02-20 07:35:38 i Allmänt,

På helgerna är det ofta lite tystare på ngt vis om man är uppe tidigt. Skulle tro att trafiken är mindre och att folk som kan och vill sover kl sju på morgonen. Jag som gick och la mig tidigt vaknade glatt tio över sex och känner mig utsövd. Orkade inte greja så mycket med bokföring igår kväll och på televisionen var det bara skit så jag gick och la mig kl nio. Var på lite halv dåligt humör om jag skall vara ärlig. Är sällan på dåligt humör så jag känner skillnaden markant. Jag hade utlovat en bild på de färdiga aporna så här är de. Igår så var det en kund som frågade om hon fick köpa dem !!!
Blev lite sugen på att sy andra figurer oxå ,mest för att ha ngt för händerna. Vet att jag skall ha ngt gammalt mönster med små kaniner som man kan ha som typ mobil, eller i barnvagn. Hmm får se om jag orkar leta i afton. Skall duscha nu innan jobbet och tvätta håret, det bästa är att jag inte behöver frysa arslet av mig eftersom det inte är så förbaskat kallt ute. Om man duschar på morgonen och sen skall ut så fryser då i alla fall jag mer. Satt och fnulade på sommarschema igår och då blir man medveten om hur allt snurrar kring ngr få veckor per år. Så hemskt egentligen, att veckorna 28-32 är i centrum på ett helt år??? Det är då vi skall sola och mysa med familjen, resa, renovera och tanka energi för resten av året. Skrämmande om man tänker att det är så för oss flesta. Är inte riktigt klokt att man /jag känner så. Men vädret styr så mycket och värmen tinar en frusen själ. Nu måste jag fixa mer kaffe.....återkommer På butiken skall vi utöka med mer garn och broderi, men jag har så förbaskat svårt för att bestämma vilka....ja att bestämma och välja är ett dilemma. Men jag måste verkligen ta tag i det så fort som möjligt. På måndag skall jag ringa efter kataloger på garn och jag har fått förslag på broderier en ca 1000 stycken...suck. Har blivit tipsad av andra kollegor att virka lite prover på "vårt" garn och andra liknande typ billigt rusta/ica garn och sen tvätta och hänga upp i butiken så kunderna kan se varför det andra garnet är så billigt. Man får det man betalar för är ett ordstäv som säger så mycket. Idag så fortsätter prislappsbyten.....kommer vi att bli klar? någonsin?
Ja igår så kändes det motigt, för det tar en satans massa tid hahahaha. Men jag tar en 90 cm sektion i taget och jag brukar ha som mål att hinna två per dag. Är det bara jag som tycker att feeeeebbbruuuuuariii är lång? Usch vilken skitmånad på ren svenska. Nu vill jag ha mars och det nu! Marsdagar kan erbjuda soldagar om vi har tur. Enda kruxet med det är att man ser hur skitiga fönster man har hahahaha. Men just nu så skulle en sådan dag sitta bra. Nu skall jag gå och duscha och göra mig i ordning för att fara och jobba. Vilken satans tur att jag gillar att jobba hahaha annars hade jag väl gnölat över det oxå? Ha en bra dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela