myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Onsdag och lilllördag

Publicerad 2016-02-24 07:35:51 i Allmänt,

Ja redan onsdag och min plan var egentligen att vara ledig på riktigt. Ni vet ledig för att kunna byta gardiner och fixa lite fräscha nya blommor och röja runt lite. Skulle vilja organisera om min garderob och göra lite förändringar där. Har alldeles för mycket plagg som "är bra att ha" Men så blev det vab i personalstyrkan så då knallar jag väl dit och gör mitt jobb. Mitt allmäntillstånd är riktigt hyfsat med tanke på att jag inte rökt sedan kvart över tre igår.....Men mitt humör börjar visa sig....När jag vaknade så låg jag väldigt nära kära maken och han vaknade när jag rörde på mig och la armarna om mig och sa Va mysigt....jag blev istället jätteirriterad :( Hade egentligen bara i tankarna den där morgoncigaretten som jag inte skulle få....suck. Usch skulle hellre ta mer kroppslig abstinens än humöret och jag gruvar för det värsta....när känslan av att allt är grått och meningslöst dyker upp. Men jag försöker istället vända på det och tänka att det är för j..vligt gift som styr mig. Har redan köpt ett slutarökapresent !! bara för att jag kände att det behövdes. Har beställt ett dockhus från England (tror jag det var hahah) Blir ändå billigare än de skåp jag sett som man kan köpa här i sverige. Anledningen till att jag har beslutat mig för att sluta är att min blodcirkulation är dålig och jag riskerar hjärtinfarkt /stroke. Uppfyller alla kriterier: Dålig blodcirkulation stillastående jobb...fast jag kommer ändå upp till ca 10000 steg varje dag på jobbet. Men står mycket Storrökare Övervikt Japp så nu måste jag nog börja med medicin och fortsätter jag att röka så är jag mer dum än jag vill vara. Men nu till ngt helt annat hahaha Har tagit en bild på mina mosaikstenar och jag är riktigt nöjd och begäret att göra fler kommer. Men vi får väl se om jag skall hålla mig sysselsatt så kommer det nog att pysslas en hel del.
Är nöjd faktiskt skall bara släta till lite på en del ställen med lite sandpapper så är jag redo att vänta på våren så jag kan lägga ut mina stenar hahaha. Kommer inte att gå loss med massa blommor i år utan endast hålla mig till den stora krukan bredvid dörren. De bara dör bort för mig,då jag antingen är i stugan eller jobbar mycket. Vissna blommor är värre än inga blommor alls.
Nu har jag stoppat alla kuvert från faktureringen jag pysslade med i måndags i väskan. Är hopplös på att glömma posta. Skulle ha tagit ett kliv längre in i teknikvärlden då många större företag tar emot det på fil nuförtiden. Men ni skall nog få se att en dag...så händer det och jag kommer att utöka min förmåga och hänge mig åt datateknik....not Ha en bra dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela