myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Söndag

Publicerad 2016-06-19 10:46:29 i Allmänt,

Fina underbara lediga söndag. Igår hade jag egentligen tagit ledigt för annat men fick hoppa in och jobba. Men det löste sig bara finfint. Men idag är jag ledig och har nu tagit tag i mitt hushålle som Lotta på Bråkmakargatan skulle sagt. Har satt igång i tvättstugan och håller nu på att vattna blommor. Ser att min gamla orkide fortfarande orkar framkomma med en stängel. Helt otroligt med tanke på att den ser för djävlig ut hahahaah. Har nu åter igen för stora blommor, de växer bra men tar sådan plats. Har så lite med fönsterplats och de är nu som triffider!!!
c" class="image"/>
Vi som har uppkommit mogen ålder minns den gamla serien om växterna som anföll folk och slurpade i sig alla som var i vägen. En av mina goda vänner har en väldigt speciell växt som liksom rör på sig. Den har stänglar som verkar dras till kroppsvärme och när mannen i huset satt i sin fåtölj så kändes det som om den kom svajandes emot honom...läskigt hahaha. En uppdatering om mina fossingar .Nu är de riktigt fina och inga hälsprickor och elände alls. Nästan så att jag skulle kunna ställa upp som fotmodell. Vad gjorde ni andra igår kväll då? Det var ngn fånig film på tv som min kära make fastnade för men jag ägnade mig åt shopping. Gick in och beställde lite från Wish eller lite och lite det blev en hel del. Mest smyckesgrejer, men även lite trams. Köpte en leksak som påminde om en grej som mina ungar hade som små. En krokodil som man skulle dra ut tänderna på och rätt vad det var så slog "käften" igen. Kan vara skojig och sen en insekt som drivs av solljus och magnestisk lera åt prinsarna. Men hittade oxå en rolig grej som ja sett på tv. En grej som man skall sticka in huvet i och sen går ett tidsur och rätt som det är ,då kommer det en spade fyllt med ngt klibbigt förslagsvis grädde rakt i fejjan hahahaha. Men man får vänta upp till en månad innan man får grejerna för det skickas från kina. Sen kan det se bra ut på bild men vara skräp när man får det i sin hand. Men jag köper aldrig dyra grejer utan mest för en tia styck. Men det är så roligt med paket i brevlådan. Brukar säga att det är som när man är på tivoli och drar i ett snöre i en vinst varje gång stånd. Det är mest bara skräp men jag älskar det. Kisse är nu ute och är lycklig över att få sitta på altanen eller ligga ute i busken härutanför. Inget vatten från skyn än så länge. Skulle lägga in en bild men tjoff så hamnade den med triffiderna hahaah Skulle behövt ta bort lite hår i fejjan oxå. Noppa ögonbrynen heter det visst, Inte tusan noppar då jag jag röjer och klipper och sliter. Är tacksam för att jag har ljust hår för jag har hår precis som skäggiga damen. Ska nog beställa trådning...suverän metod att ta bort hår på. Men det blir ju dyrt med tanke på att hår växer som attan åtminstone på mig. Ont gör det oxå med alla små hår...iiiiiiiii men effektivt.
Ja vi får väl se...har ju en bekant med hudstudio så jag skulle kunna se till så att hon fick pengar till en jorden runt resa med alla behandlingar som jag skulle behövt göra. Ha en fantastisk dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela