myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Som en utblommad tulpan....

Publicerad 2016-03-11 09:06:59 i Allmänt,

Ja precis så känner jag mig och jag skyller allt på rökiningen eller snarare bristen på den hahahaha. Fast det blir en aningens bättre för varje vecka....suck. Nu är det 402 timmar sedan jag rökte sist.....men vem räknar hahahah. Är helt självupptagen och allt är oftast i gråskala. Men i tisdags hade jag en färgspridare här...
Hon hade fått klistermärken av Simon och alla skulle klistras....allra helst på samma plats. Hon är kul och vi lekte sjukhus med alla gubbar, spindelmannen hade tappat sin fot och en dinosarie var skadad och på den vägen var det. Det finns en möjlighet att hon har lika trevligt som jag när vi diktar ihop våra olika scenarior om vad som händer, de stackars gubbarna. Hennes gubbar får mest bara diarre och kräks, men jag har sett så många sjukhusserier så jag har mer sjukdomskunskap än henne. Hon är dock inte så intresserad förrän jag säger att de behöver kräkas hahahaha. Har målat lite på mitt hus men inte orkat göra så mycket pga energibrist. Är så omotiverad till det mesta om jag skall vara ärlig. Igår så såg jag två säsonger av en serie som heter Den siste mannen på jorden....mykt märklig serie men jag liksom fastnade. Dessutom en komedi, med svart humor. Gillar inte komedier i vanliga fall men är den tillräcklig dum så kan jag gilla det. Men så här långt har jag kommit..
Är ledig i helgen...och skall nog sova en hel del. ....nä ni hör ju så sjukt trist humör jag är på. Det enda som kan göras är att vänta ut skiten.....till slut vänder det. Jag kommer att bli en glad ickerökare hahahaha Ha det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela