myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Söndag 20/3

Publicerad 2016-03-20 07:40:32 i Allmänt,

Så himla roligt, vaknade tidigt av att jag kunde läsa att My:s lag vunnit guld i paris :) Självaste tävlingen är inofficiell vad jag vet dvs inget EM eller VM men är en prestigeladdad tävling med lag från precis överallt. Grattis Famous<3 Jahaja vad gjordes igår då? ja efter en god frukost och en liten nap på soffan hahaha ja jag lyssnade på en podd och nickade till lite hahahah Har äntligen lyckats ladda ner det som behövdes till att lyssna och igår lyssnade jag på säkert sju avsnitt av Wahlgren&Wistam och de är så underbart knasiga. Har ju läst Pernilla W:s blogg i åratal och gillar henne även om jag inte gillar hennes artisteri. Sen då? Jo vi for iväg till det stora shoppingcentrat för att fika och kom hem med en massa godis hahaha. Var även och köpte Billybokhylla och ett till skåp att ställa det nya dockskåpet på. Fikade och traskade runt och det var mycket folk där och var säkert öde på staden. Idag så jobbar jag så vi får väl se hur mycket folk det blir. Var även och kollade in nya glasögon och bestämde mig för ett par och bokade in en tid på tisdag för synundersökning.
Lite ovanliga för mig och jag tänkte mest på att de satt skönt. Jag har ju ett brett ansikte och det finns inte så mycket bågar för mig att välja på. Har inga problem med att hitta bågar utan problemet är ju att de inte passar. Nåja skitsamma det blir nog bra. Jag tycker att mitt brytningsfel har blivit större och att se på långt håll. Sen så var vi och köpte lite tvål och kräm till mitt face och både jag oc maken provade ngt som var riktigt skönt.
Så skönt och kändes liksom kallt och man kunde känna hur det drog ihop sig hahaha. Men jag köpte dag och nattkräm och tvålen och har bokat in hudrådgivning. Var ju och plockade ögonbrynen i veckan och där köpte jag bryngele??? jajamen typ hårgele för brynen. Så knasigt men ögonbrynsprodukter är storsäljare just nu berättade de och jag fick en lektion om hur jag skulle göra. Här är det jag köpte på Bodyshop ( Det var de på Makeupstore som sa att bodyshop hade de bästa produkterna)
Sen for vi hem och fixade middag och tog det bra easypeasy. Jag sydde fast spetsen på jeanshortsen och lyssnade på podd och sen så gjorde vi en tidig kväll. Eller klockan var i alla fall tio när vi gick och la oss. ror vi blev trött av att vi badade, ja det är väldigt utmattande hahhaha Somnade på en gång och vaknade av att kisse petade på mig vid halv sex. Nu skall jag äta frukost och sen plocka bort lite skrot och sätta mig ner och räkna skåpluckor.
Ha det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela