myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

10/10

Publicerad 2016-10-10 08:01:38 i Allmänt,

Tjusigt datum och många är just fascinerade av datum hur många ville liksom inte gifta sig 88-08-08 eller 99-09-09. Själv är jag inte så fascinerad av datum och har faktiskt svårt för att komma ihåg mina egna barns och mina egna högtidsdagar. Nja mest åren och jag får även tänka till när folk frågar hur gammal jag är, har sagt 53 år långt innan jag fyllde år. Tiden går så fort att jag blir alldeles snurrig. Fick en fråga om hur det blev med ögonfransarna, så genast tog jag bilder. En sisådär 20 stycken!!??? och har nu många fina men suddiga bilder på mina ögonbryn, kinder och panna. Hur svårt var det inte att hitta av??? Nåja det blev då i alla fall en hyfsad bild.
Nu har det ju gått en kort tid men än så länge är jag nöjd och jisses så praktiskt att inte behöva måla sig?? ehh nu la väl jag ner ca 3 minuter men ändå hahaha. Funkar detta så kommer jag absolut att fortsätta. Idag skall jag jobba 10-19 och stänger alltså och Milou skall komma ett tag ikväll då modern har träning med sina adepter. Skall försöka mig på lite sår tillverkning och till det behövs det havregryn !!! skall ta lite kort så får ni se. Har även gjort en jultröja och den blev så himlarns fin. Kära maken blev lite orolig att jag gjorde en till honom, oss emellan så har han aldrig varit av den crazy sorten hahaha. Så han ville definitivt inte ha någon. Jag älskade den och har nu inlett operation övertalning hahaah. Tror nog att jag förlorar...... Idag kommer det ngn från ngt företag och skall göra fuktmätning i alla badrum. Vi är högst medvetna om att vi säkert inte har de bästa resultaten men vi drar ut och drar ut på denna renovering. Vi blir ju utan toa och det är ju inget som lockar hahaha. Hursomhelst så tog vi bort badkarsfronten och jag tycker jag städar och håller rent men fy så skitigt jag tyckte det var under badkaret. Något annat som var skitigt var St Stefansdomen i Wien, så nu höll de på att rengöra den och även den andra fina kyrkan, som jag tyckte var finare faktiskt. Men tyvärr så var den stängd just pga av renovering så vi kunde inte glutta där. Här är den skitiga...
och här är tornen på den kyrkan som var så vacker och på kvällarna lyste den upp och blev om möjligt ännu vackrare. Otroligt vilket arbete och tornen var så skira och utsmyckade. Den hette Votivkirche i alla fall.
Vad har jag mer gjort i helgen? Ja jag har gjort av med pengar.... beställt ngr piller som lär vara upppiggande hahahah. Ja inget narkotikaklassat men jag tänkte jag skulle i alla fall prova. Sen har jag beställt en sherpapläd och ett fat, ett förkläde till maken och en brandfilt!!!! hoppsan satte nog in bilden fel suck http://www.terrynfriends.com/media/catalog/product/cache/3/image/650x/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/4/5/4522.jpg http://www.terrynfriends.com/media/catalog/product/cache/3/image/650x/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/3/5/3541_3.jpg http://www.terrynfriends.com/media/catalog/product/cache/3/image/650x/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/4/8/4820_3.jpg Förklädet smet nog in i den tidigare bilden. Ja jag är inte så fiffig på sådant här. Jag hade gärna köpt mera grejer men plånboken sa stopp och den styr alldeles för mycket i mitt "vill ha" begär. Har också börjat fundera på hur jag skall förvara alla mina halsband och armband. Har så förtvivlat mycket och kan inte göra mig av med allt. Fastän jag rensar ganska ofta så har jag säkert alldeles för många. Vill ha dem lättåtkomliga och så de inte trasslar ihop sig. Man tycker ju att de bara hänger men lyckas på ngt vis alltid trassla. Nu har jag dem på tre olika ställen och det börjar bli lite ohållbart. Men jag har börjat få en ide om att maken skall få bygga ett skåp, i hallen. Inte snyggt men nöden har ingen lag. Folk har ju skoskåp så jag kan väl ha ett halsbandskåp. Det finns ju sådana på marknaden men är alldeles för små !!!! Jag behöver ett stooooort. Ja jag är svag för smycken och väskor och kläder och glitter och fina saker. Är en sucker för saker helt enkelt och det tar emot att säga. Eller vissa saker,,,skulle aldrig köpa ett par byxor för mer än 400 kr?? eller en hel del andra saker som folk i allmänhet tycker är ok att betala. Men fina saker kan jag lägga en förmögenhet på hahahaha. Uppstoppade undulater är ett exempel och som numera heter Putte och som jag pratar lite med nästan varje dag. Nu skall jag sluta för denna gång och gå och bädda sängen, trots att kisse lagt sig där och säkert kommer att bli surare än en citron. Han vänder sig då mot väggen och hänger med hela kroppen och ser både skitarg och bedrövlig ut samtidigt hahhaha. Älskar verkligen den lilla pälsbollen <3 Ha de :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela