myma.blogg.se

En blogg om pyssel, barnbarn och livet

Läste något jädra bra...

Publicerad 2017-02-16 07:35:52 i Allmänt,

Jag läste något jädra bra härom dagen som jag tog till mig och kommer att bli ett bra livsmotto. Det var visserligen på engelska som original men jag har ändrat lite och tagit till mig det på svenska. Passar mig som har en humor som ofta är under bältet och dråplig och lite knäpp. Livet är som en kuk Ibland så blir det lite hårt.... Tycker det är underbart hahahhaha och jag som gillar citat och ordspråk blev alldeles till mig över att få ett nytt i min samling. Jag har haft förmånen att få låna My:s bil ny i veckan och jag vill absolut inte lämna tillbaka den....nu läser hon troligtvis min blogg så att lura henne och säga att den bara försvann och gömma den i buskarna går hon nog inte på....inte heller att säga att den blivit stulen och riskera att polisen kommer att jag mig går nog inte heller. Så...suck jag antar att jag måste lämna tillbaka den till den rättmätiga ägaren. Kommer nu istället att utöva känslomässig utpressning. My om du älskar din mamma så behöver du inte din bil My om du är tacksam över det liv jag gav dig så behöver du inte din bil. My din mor kommer att måsta släpa sig på benpiporna till och från jobbet och blodspåren kommer att ta veckor att regna bort.....åh den var bra. Nä skämt åsido så finns planen att köpa hennes bil då de funderar på att köpa sig en ny. Men jag är ju som sagt född utan tålamod och det är supersant. Många tror kanske att jag är spontan!!! nope.... har inget tålamod. Nu har jag de sista veckorna verkligen gått i väntans tider när det gäller att vänta på varor. Väl medveten om hur banalt och analt det är att gnöla över ett sådant trivialt dilemma.....men det är skitjobbigt hahahha. Det frestar också på mitt kontrollerande sida......när kommer det , vad kommer det. hur mycket kommer det...NÄR kommer det.
Detta är jag...efter fem minuter. Men igår kom den stora ordern...tjohoooooo Maken var dock mindre glad och vi nästan vart ovänner ett tag för han blev så egennyttig och sur. Jag förstår honom absolut men ibland .....tralallaa Livet är som en kuk ibland så blir det hårt...... Såhär brukar det vara att när jag stänger brukar han hämta mig och nu håller vi ju på att riva badrummet vilket är tufft jobb. Igår så hade jag ju "egen" bil och han utryckte så skönt att han kunde börja jobba direkt efter jobbet, utan att passa tider. Jag var själv på butiken och packade upp varor som kommit och sprang som en gnu hit och dit då jag var ensam sedan kvart i tre. Precis som en kula i ett flipperspel är det ibland. Inte konstigt att man lätt kommer upp i 14 000 steg på jobbet. Kvart i fem ringer telefonen jag rusar som en galen gnu...naturligtvis längst nerifrån butiken....en leverans av varor som vill lossa av och vill att någon tar emot för han skall snabbt vidare. Ehhhh ok hmmmm ringer maken...eh kan du komma? Tre pall är på väg och de lossas på gatan för lastbilen är för stor och går inte in genom varuintaget??? Vad svaret blev var lite svavelosande och lämpar sig inte i skrift men avslutas med - Jag kommer. Lastbilsmannen hittar inte så bra och blir en halvtimme sen.....och sen visar det sig att pallarna är för stora för att gå in i en av hissarna som skall ta oss från gatuplan. Vi har nu alltså tre stoooora pallar som är 20 cm bredare än en vanlig pall, ståendes utanför coop på entreplanet. Allt måste lastas om på andra pallar och köras ner i källaren genom byggnaden och upp i en annan hiss och korridor för att hamna hos oss....pust och stön. Jag kan ju inte lämna butiken utan här är det maken som få göra det tyngsta jobbet fram till klockan sju, då jag stänger. Här bör ju det nämnas att det rör sig inte om stora paket utan en maaaaasssa små. Huvudsakligen så är det klistermärken....så det var en känsla av tetris att packa om.
Vi lämnade butiken tjugo över åtta och hungriga som vargar så åt vi några mackor och gick och la oss kl nio. Men kul skall det bli att få packa upp och se på allt jag beställt. Nu väntar jag på nästa order och nästa och nästa... Ha de:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela