myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lite då och då...

Publicerad 2021-12-21 13:19:47 i Allmänt,

Har under året tagit bort,kastat eller tvättat Dans saker. Har varit skönt att ta det i min takt. Just den här morgonen kände jag mig redo att ta en titt i badrumsskåpet. Har faktiskt haft kvar alla hans badrumssaker och det kanske var lite underligt att jag ställde in allt "igen" när jag flyttade. Men så länge jag inte varit redo har jag inte sett ngn anledning att ta tag i det. Men just detta har känts så intimt och personligt att slänga. Tandborsten och hans tandkräm gick bra och lite annat lukta gott. Men inte rakhyvel eller hans favoritdeo!! Lyfte på locket och drog in doften och log mellan tårarna. Så den får stanna,bara för jag blev fylld av kärlek och saknad efter min finaste.
Nu har jag träffat en person som gör mig glad och jag känner mig inte ensam längre. Skulle nog tro att någon tänker att det är för tidigt... Kanske jag skulle ha tänkt? Men sanningen är att inte spelar det någon roll om det gått ett år eller fem år. Dan kommer alltid att finnas med mig resten av mitt liv,vårt liv tillsammans bär jag med mig med stolthet och värme. Faktiskt så tror jag att just därför kan jag hitta glädje och gemenskap i en annan person. Har haft den bästa av män och känner mig nöjd med det. Men värme,skratt och samtal varken vill eller kan jag leva utan. Har städat bort lite här hemma idag och medan jag väntade på att golvet torkade satte jag mig i soffan och Märta och Siv la sig genast tillrätta.
Kunde inte låta bli att ta en bild. För Märta ser så bedrövlig ut? Hon ville ju ligga där Siv låg och tyckte det var orättvist att Siv trängde ut henne hhhaahah. Sen blev det ännu värre för Siv började tvätta henne i ansiktet!!!! Stackars Märta..... Bu ska jag snart åka in till stan för kloklipp,köpa hundmat och handla inför jul det som behövs. I och försig inte mycket förutom kattmat,mjölk,bröd och sådant. Har inte ens planerat ngn julmat, förutom Ris ala malta!!! Och prinskorv. Julafton kommer jag att tilbringa hemma i lugn och ro och det känns bra. Hade det så mysigt ifjol och tänker mig en repris i år. Så efter jobbet far jag hem och myser med min lilla djur familj :) Lev väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela