myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Åh nej redan söndag

Publicerad 2021-07-04 08:35:13 i Allmänt,

Jisses så fort gårdagen gick!!! Strax efter åtta igår morse rullade jag iväg mot örträsk. Väl framme så fick jag kaffe och beundrade den "nya"utsikten. De har tagit ner träden framför stugan och jisses så bra det blev. Helt öppet och öppen sikt över sjön. Sen for vi på loppis runt sjön och jag gjorde en del inköp  till leksakskassen. Det mesta som jag hade var tämligen sönder lekt. Efter ett skönt bad så var det årsmöte och jag blev avtackad med både blomma och fina ord. Det var ganska roligt för när vi for runt på loppis så kände många i byn, igen mig och beklagade sorgen och sa hur de saknat Dan. Mest männen hade situationer att berätta om saker de gjort tillsammans. Dans dotter och jag pratade om hur detta att många minns honom och att han lämnat eftertryck efter sig,var lite halvmärkligt. Dan var ju ingen som pratade och var mittpunkt i sällskap. Var han introvert? Eller utåtriktad?  Skulle nog säga tystlåten utåtriktad ha ha ha. Bland vännerna så skrattade och retades och gillade att tokas. Men han spred en sorts lugn i andra sällskap och situationer. 
Efter det rullade jag hemåt till nästa "grej" gick in och hängde upp badgrejer och bar in det jag köpt på loppisen. På den korta stunden hade jag fått en "leverans"
Äckligt och inte uppskattat och givaren hade redan sprungit iväg. På med gummihandskar och den städa bort. Men kom ändå i tid till "Gatufesten" vi blev 23 stycken och det var väldigt trevligt. Men det mest förvånande var att jag vann lekarna!!!! Som det mest förvånande var att det var en lek där man liksom skulle kasta boll. Typ bowling Boule? Där sopade jag i princip ner allihop bägge gångerna!!!! Hur länge de tappra satt ute efter jag gick hem och isäng har jag ingen aning om.
Idag blir det nog bad,gräsklippning och kantgräs rensning här och och om jag ids. Värmen tar mycket ork och motivation av mig och jag blir då slö och loj. Men det är ändå så härligt. Lev väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela