myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Det blåser??

Publicerad 2021-07-18 10:05:48 i Allmänt,

Minns inte sist det blåste!?! Inte hårda vindar men i alla fall så att det vajar i trädens grenar. Tempen är betydligt svalare oxå. Inatt var det åska och regn,men det tycker jag är mysigt. Kanske häxan i mig som får energi av blixt och dunder haaha.
Har tagit fram ett syprojekt som jag började med för flera år sedan och är nu nästan klar med tomten. Jobbade mest hela dagen och nu på morgonen och det känns bra att få den klar till denna jul!!!
 
 
Ska måla fönsterblecken igen och senare idag, fara in till staden och köpa hundmat och en bastmatta att ha under bordet på altanen. 
Kanske förbi en sväng till Bergsboda och hälsa på och de hur det går med altanen som sonen bygger. Han väntar på ett spabad och en dörr och sen är nog lilla huset klart. Nu över sommaren bor de där i huset. Väldigt spartanskt,men de är ju mest ute och jobbar. 
Nu är det drygt en vecka kvar tills sonen med familj kommer hem till Umeå för några veckor. Så jag längtar efter den dagen de lämnar Göteborg och kommer "hem"  
Nu är det 2 dagar sedan jag drog fram dammsugaren och tänkte göra ett litet städryck!!! Men har liksom inte fått "inspiration"att ta tag i det hahaa. Kanske imorgon innan jobbet,??? Eller så inte hahaa. Äsch så länge inte dammråttor försöker ta över så skiter jag i det. 
Har fått en fingerborgsblomma av en granne,som jag planterade igår. Men måste staga upp den lite för den är lite "ostadig "tills den liksom har vuxit fast. Den är en giftig blomma och kallas oxå Digitalis, smaskar man av dom så blir man inte långlivad. Kommer ihåg ett avsnitt av  i Midsummer,där mördaren förgiftade sina offer med te av Digitalis. Så vem törs komma och dricka te med mig???  Nå ni kan vara lugn ,är inte så mordisk av mig. Är nog en ganska snäll människa. Försöker i alla fall vara det,då jag tror på karma. Sen är jag en dubbelnatur som både kan vara pragmatiskt och ta det som det kommer och ända vara kontroll fixerad. Fy så less man kan bli på sig själv ibland hahaa. Har alltid haft funderingar på smått och stort och är man ensam så har man mycket tid att fundera och problematisera,vilket jag försöker hålla i schack. Lätt?? Absolut inte och ibland måste jag bara ta mig själv i hampan och skaka till och säga:Sluta nu och gör något vettigt, istället för att sitta där och grubbla.  Kan ägna timmar åt att fundera på hur jag ska leva som pensionär,ekonomiskt och livstilsmässigt!!! Jamen hallå? Så fruktansvärt dumt!! Kan vara död och begraven,eller ha flyttat sju gånger,flytt från ett bankrån. Eller bara ha det bra. Lönt att fundera över sådant och det krockar med min dubbla personlighet att samtidigt leva här och nu och ta det som det kommer. Som sagt....ibland spyless på mig själv. Men jag tror att de flesta dras med att stundtals vara less på sig själva, kanske en del av utveckling och att vara människa. Tror inte kisse eller Märta har sådana funderingar i alla fall. Äsch nu ska jag sluta babbla och göra klart tomterackaren. Lev väl
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela