myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon måndag

Publicerad 2021-07-12 08:14:50 i Allmänt,

Idag är jag ledig och har börjat med sysslor som skall göras. Startat en maskin tvätt,tagit ut mattor och städat upp i köket. Sen blir det att damsuga värmepumpens filter och ta golven. Måste in till stan och köpa den där toasitsen och köpa mjölk. Vore inte fel om jag sen klippte gräs och rensa ogräs. 
Igår natt jobbade en som är ordinarie på dagen,men som nu under sommaren jobbar natt. Helt fantastiskt att komma till jobbet igår morse och hon hade kopplat sond och börjat ge medicin och microlax. Wow så skönt för oftast gör inte natt personal något extra. Hon hade oxå gjort smoothie och det älskar de gamla. 
Var spännande för jag upptäckte ett "slukhål"ute på vår uteplats!!! Ringde felanmälan och ett vaktbolag kom och spärrade av platsen. Resten av dagen haglade skämten om att vi höll på att sjunka ner i marken.
Helgen har varit varm och svettig och även om det tokregnade så kändes luften ändå kvav. 
Igår innan jag somnade så hände det något som fick mig att le med både mun och hjärtat. Helt plötsligt kunde känna hur Dan tryckte sina läppar mot mina och känslan var så normal. Då han ofta pussade  mig godnatt och det tog ett ögonblick innan jag reagerade!!! Va... Det var så på riktigt och jag kunde förnimma pussen och hans läppar och mustasch!! Det var så fint och jag somnade efter att jag högt sa: Tack.
Jag vill...ja jag verkligen vill tro att det var han. Struntar fullkomligt om det var hjärnspöke eller i gränsland till sömn. Jag blev så glad och kände mig älskad och det var fint.
Men herre gud nu hörde jag Sivs pip....ja hon jamar inte som en riktig katt. Det brukar betyda......Japp mycket riktigt
 
Usch och fy och nu funderar hon var den tog vägen? Jag sopade upp liket och kastade ut den. Detta är nackdelen med katt och att vilja ha altandörren öppen. Ska nu gå och väcka storkisse som varit ute inatt. Han har en stor hårknöl som måste klippas. Det ät inte möjligt att borsta honom,för han avskyr det.
Men sablarns katt....hon hitta liket ute och bar in det igen!!! Vi får höras senare igen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela