myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Söndag 10/7

Publicerad 2021-07-10 17:38:44 i Allmänt,

Hemkommen efter jobbet och ,det känns i hela kroppen att man arbetat hahha. Var där tidigare än vanligt då jag visste att jag skulle ha fullt upp. Jag är den enda ordinarie personalen denna helg oxå....och då får man minsann jobba lite mer. Vikarier och extra personal kan ju inte rutiner och känner inte de boende så bra och därför är man som med på alla upptagningar och måste liksom "styra" arbetet. Men det gick faktiskt ganska bra och vi var klara till lunchen. 
I torsdgs när vi uppvaktade S så gjorde lilla E illa sig när han hoppade studsmatta. Tänkte att det var nog inte värre än en vridning, vilket i sig gör jätteont. Men han hade fått något som hette- Trampolinfraktur, så nu har lillgubben helgips i 4 veckor!!! Stackars liten, så full av spring i benen och dessutom inte få bada!!!. Tur nog att barn läker fortare än oss vuxna, men tycker så synd om den lilla krabaten.
Med Märtas tass går det i alla fall jättebra och hon är i princip hela tiden trattlös. Så imorgon skall hon få vara hemma själv ett par timmar. Jag jobbar delad tur så hon får nog vara hemma på förmiddagen, då hon ändå är så trött då.
Hittade ett kort på Dan och jag glömmer ibland bort att han hade glasögon!!! Han opererade sig ju och den operationen blev lyckad och han var väldigt nöjd.
Blir aldrig ledsen av att se bilder, vilket jag faktiskt trodde att jag skulle bli. Istället blir jag glad av dem och minns när det var och vad vi gjorde. Nuförtiden blir det ju aldrig några kort!! för hos oss så var det Dan som tog kort. 
Dans dotter ska med sin familj åka på en semestertripp och passa på att fara till Mediumet som vi har haft kontakt med. Är väldigt avis och jag har bestämt mig för att jag ska ge det till mig själv till födelsedag, i september.
Blev ju en hel del utgifter som kom lite oväntat för mig och jag har insett att det blir ingen semestertripp för mig, det här året. Lite besviken, då jag faktsikt hade sett fram emot ett litet äventyr. Men jag kommer nog att ha det väldigt bra här hemma oxå. Det är ju inte bara bensin,boende och sådant som kostar, utan även kostnad för katterna på kattpensionat. Men som sagt, ingen större grej utan det är okey ändå. Kanske får lite gjort här hemma istället, kanske vågar mig på att röja lite i skogen. Det sämsta är att det då blir ännu mer sly,grenar och skit och sådant har jag ju redan gott om hahhaaha. Men jag ska i alla fall försöka göra något klart av alla mina planer. Tömma och flytta planteringslådorna är en sak och att fixa bakom förrådet där gräset nu är knähögt??!!! och det bara måste jag fixa på något vis. Kanske får lära mig slå med lie!!! Men det är samtidigt väldigt ojämn och stora stenar och grejer där så jag antar att det måste göras mer ordentligt. I våras slet jag ju med Humlen och trodde att jag hade fått bort allt.....kan ju säga att det växer som aldrig förr och humle verkar vara hopplös att ta kål på. Gillar inte humle och har aldrig gjort, tycker bara att det är ett rackarns ogräs och fullt med ohyra och skit. Nu ska jag nog försöka få i mig lite mat, och sen ska jag nog parkera mig i soffan och bara slöa resten av kvällen. Lev väl.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela