myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Svettigt värre..

Publicerad 2021-07-15 16:09:58 i Allmänt,

Jisses så kvavt och varmt. Har precis duschat.Men vete tusan om inte jag är lika svettig igen. Var på jobbet ca 6.20 imorse och körde igång med dusch och magar på en gång. Magar innebär att vi ger microlax till de boende för att de ska tömma tarmen. Det är viktigt,för annars blir de fort oroliga,och nästan sjuka. Märkligt att det blir så när man blir äldre,att magen mer styr,välmåendet. Kanske gäller alla förstås,när jag tänker efter. Men vi kan ju röra på oss och liksom sätta igång maskineriet på ett annat sätt. Nog om det hahaa
Har lyckats skruva ihop garderoben och hyfsat fått ordning i friggan. Måste såga till fler hyllplan för det följer bara med 1 och jag vill ha 2till. Fålla gardinerna är oxå ett måste,för de var alldeles för långa.Har fixat lite rabarber till en arbetskamrat som kommer från Eritrea och verkligen gillar rabarber hahah. Så imorgon skall jag inviga henne i barndomsminnen ,rabarber doppat i socker!!!
 
 Har ni sett så mycket sly och elände jag har? Ska br sonen,när han har tid att komma och hjälpa mig att röja. Har inte satt in altandörrarna än och har fortfarande en skåpdörr liggandes för öppningen så att inte Märta springer ut. 
Imorgon börjar jag oxå tidigt och jag tackar gudarna att min arbetskamrat som under sommaren jobbar natt, är den som jag avlöser. Hon brukar ha förberett frukost och medicin till flera stycken. 
I helgen är jag ledig och det ska bli skönt. Kommer att behöva det för nästa vecka blir det full fart igen. Lev väl
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela