myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Trött kisse

Publicerad 2021-07-20 07:59:09 i Allmänt,

Nyss kom storkisse in efter att ha varit ute inatt. Han gick direkt och la sig i sängen,utan att äta. Antar att han har försett sig under natten med några stackars möss. Köpte förra veckan rosor på halva priset och de är fortfarande fina. Det är som ett lotteri,för det händer ofta att dyra buketter vissnar fort.
Igår på jobbet gick vi an som lusiga grisar. Hann duscha och sköta magar på 2 boende, packa upp förrådsgrejer och göra allt annat oxå. Idag är det bara vikarier och då kan man inte begära att allt hinns med. Dessutom så anser vi att vikarier inte ska eller kan duscha de boende. Så i eftermiddag blir det en repris på gårdagen,antar jag. Men jag har tur för jag jobbar med en vikarie som jobbat förrut och vi jobbar bra ihop.
Frös när jag kom hem igår kväll och tyckte det var så kallt. Men kom på att jag hade ju ställt in AC på kyla och inte ändrat när tropikdagarna var. Så det blev snabbt betydligt bättre.
Måste se över uteblommorna i krukorna,för jag har nog övervattnat de stackarna.... Allt eller inget det är min melodi hahaah.
Imorgon är det barnkalas hos mig!! Jajamen det är lilla E som fyller hela 2 år!!  Hennes föräldrar frågade om det gick bra att ha kalaset hos mig.  För de ska flytta till en större lägenhet (yippie) och har flyttkaos hos sig. Visst gick det bra,var ju bara trevligt. 
Dessutom perfekt för mig så kan Dans barn skriva på fullmakten till skatteverket. Blir bara trött och lite frustrerad över löjlig byråkrati.
Ska kanske dammsuga idag!!! Ja börjar väl närma sig en vecka som dammsugaren stått framme. Slamsmaja...men allvarligt så är det inte så illa här som man skulle kunna tro. Det följer inte med lika mycket skräp på kissarna som i början av sommaren. Vad det beror på har jag ingen aning om, men det har i alla fall upphört. Men kan ju bero på att de tappat sin långa päls, och det syns mest på storkisse,som ser betydligt mindre ut nu utan sitt hårburr.
Tycker det är bökigt att jobba eftermiddag,för jag får som inget gjort,härhemma. Är som om jag bara går och väntar på att fara. Har väl inget speciellt att göra,förutom att dra ogräs och klippa gräs,men jag får som inte ändan ur vagnen. Fast å andra sidan så spelar inte det någon roll heller,växer bara lite längre hahaa.
Tog med mig en skjorta från Dan till en av de boende och han blev så fin i den. Ska se om jag inte tar med mig en till,har ju kvar alla Dans skjortor. När jag visualiserar mig Dan så ser jag honom alltid i en rutig skjorta och därför har det varit helt omöjligt att slänga dem. Men att skänka en till någon som behöver en, känns väldigt bra. 
Nu ska jag fixa en stor kopp kaffe och gå ut på altanen och sitta och glo lite. Antar att lill Ruth hänger på,nu ligger hon i mitt knä och snusar och sover. Lev väl
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela