myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Dagarna går så fort

Publicerad 2021-05-26 19:45:35 i Allmänt,

Idag fick jag köra i ilfart hem. Skulle tanka och hämta Märta i Yttersjö och halv fem skulle snickare möta mig här för att kolla på altanen. Tur nog så kunde jag jobba in lunchen så halv fem rulla jag in på gården. Jag tackade ja till prisförslaget och han skulle även köpa in matrialet. Åt sedan lite te och mackor,fixa käk åt Djuren och sen ut och kapa lister. Ska sätta in lister runt ett fönster på altanen,eller egentligen 6 små fönster. Lite målarfärg och sen börja skrapa och tvätta mer av de ställen som skall vitmålas. Iddes inte göra klart utan gick in och la mig på soffan istället. Men igår så hade jag verkligen flyt på det mesta jag pysslade med. Satte fast nya bräder istället för dem som var ruttna. Det stora med det,var att jag lyckades såga dem raka!!!
Rensade en hel del bredvid förrådet,vilket är svårt att ana när man ser den här bråten. Men jag ser nu ljuset i den tunneln och mer sågning skall det bli och brädhögen mindre.
Imorgon blir en lång dag och är inte hemma förrän sent,börjar klockan sju och skall först lämna Märta i Yttersjö. Slutar 12.30 och sen skall jag göra en massa ärenden och inköpa en hel del lecastenar. Handla mat inför helgen och fara på PMU och hinner jag, så en sväng till Rusta. Kl 17.30 är det en åter samling för sorgegruppen och det skall bli så kul att återse de andra och vår fina diakonissa. Men jösses så trött jag kommer att vara nät jag kommer hem och jag gruvar mig redan för att packa ur bilen hahaa. Nu ska jag hålla mig vaken tills jag kan gå och sova,blir det för tidigt så vaknar jag redan vid 4-tiden och det blir t om för tidigt för mig. Lev väl.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela