myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ledbruten

Publicerad 2021-05-21 09:34:16 i Allmänt,

Jösses så jag är svag i ryggen!! Har gått an som en lusig gris,men det är grävandet som knäcker mig. Helt vansinningt och lite pinsamt. Det handlar om några decimeter i taget!! Men att först stampa loss med jordspaden,bända och sen slita som en galenpanna och får upp en klump på 20x20 som väger ett ton. Ungefär 5 stycken orkar jag bära iväg. Ryggen är svag och min styrka sitter i armar och skuldror. Armen som är svag är ju inte någon överdriven hjälp. Nu överväger jag om jag ska be grannen om traktorhjälp!!! Har ju tänkt en stor rabatt. .. Men jag fipplar på med det mesta just nu. Har hängt upp de sprayade lampskärmarna och det blev betydligt bättre än de som hängde upp och ned. Har målat klart på flera ställen och även grunden på huset. Tycker det blev så fint.
Ruth har åkt hem och Märta njuter av att inte behöva dela på mig. Har fått tid för sterilisering av Siv på måndag och det känns tryggare . Hon älskar nu att vara ute,förutom om det är blött och regnigt. Har två fönster kvar att skrapa och under arbete är urtrist. Skulle ju bygga lådor att ställa över de fula slam sig i ggr en egna som är på gården. Tog med mig bräder och E hjälpte mig att kapa. Men jag har ingen aning hur jag mätat?!?! För igår började jag skruva ihop den ena och den blev mycket större än jag trodde och brädderna till "locket " för korta. Dessutom gick det åt mer skruv än jag trott,så det behöver jag oxå inhandla mer av.
Vädret idag och i helgen är ju inget att skryta med,men det finns ju koftor och regnrock ha ha ha. Jag vill tro att Dan ser mig och är stolt över mig och det värmer mitt hjärta och gör lite ont att han inte kan vara här och se och hjälpa till ha ha ha med grävandet. Nä det var mer skojsamt, det som sticker till är att vi inte gör det tillsammans. Nu har jag tagit en liten paus,för att jag har torkat golvet och nu ska det få torka. Den måste jag ut och fortsätta fylla släpvagnen och städa upp framför bron. Ska åka iväg vid lunch till återvinningen och sen inköpa mer vitfärg. Brädhögen kommer vi inte att rymma på detta lass,så den får jag ta en annan gång. Ska även kolla om min lilla slip maskin funkar,för tänkte slippa bron och sen olja in den vid tillfälle. Har inget slippapper heller,för den delen. Imorgon bär det iväg till stugan och är osäker på hur det kommer att kännas att "lämna" den sen. Antar att jag kommer att gråta en hel del i bilen upp. Hem går det nog bättre. För jag är säker och glad över att jag har fattat beslutet. Idag skulle även leveransen som jag beställt från k-rauta komma och jag hoppas att det blir efter lunch,så vi hinner iväg med släpvagnen. Annars blir det trångt om saligheten. Nä nu måste jag fortsätta,med min ömma rygg...Lev väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela