myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

1:a advent

Publicerad 2021-11-28 08:11:16 i Allmänt,

Godmorgon
Vaknade tidigt med hjälp av Sivs buffande och tassande i ansiktet. Så jag steg upp och drack lite kaffe och starta en tvätt och små plockade lite. Märta vaknade tidigt och vi gick ut och hon bajsade på grannes infart.....skönt. Nu fattar hon att det här vita är här för att stanna. Jobbade extra igår då det var sjukdom lite här och där i hela huset. Men det var trevligt ändå för vi gjorde det sista julpyntandet. Pepparkakshuset blev super fint hahaa på vårt sätt med massor av kristyr och godis. 
 
 
 Mörkt men ändå lite mysigt att köra hem och snön lyser upp vägen. 
Idag är det advent och nu jäklar är det snart december!! Full fart mot jul och sen blir det???? Januari!! Brukar vara tungt med januari och februari...men sen tänds hoppet om att nu blir det snart snödropp. 
Köpte mig en ny fågel igår! Fick provisoriskt landa där tills jag hittar en bättre plats. Vad händer? Börjar jag ärva min mammas intill sjuka intresse för fåglar? Dan hävdade att han såg tendenserna hahaaha. Nåja så länge jag inte har dem inomhus som mamma med fågelskit i hela lägenheten så finns det hopp haha. 
I dag ska jag bara strida runt länge i morgonrocken och njuta av en ledig dag. Avloppet är fixat ( med goda råd från H) och jag var stolt som en tupp efteråt. Kram/Ingalill

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela