myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Allhelgona

Publicerad 2021-11-05 09:42:07 i Allmänt,

Idag ska jag fara in till kyrkogården eller rättare sagt två. Pappa ligger på Sandbacka och mamma och Dan är i Röbäck. Tycker inte om att fara på kyrkogården,även om jag på något sätt tycker det är så fint. Allt blir så konstigt och förvirrande. Deras stoft är där....men jag föredrar att tänka på dem i mitt hjärta. Med Dan blir det nästan ibland panikkänslor....jag vet var vi sänkte urnan och jag får infall att gräva upp den. Ja det låter inte riktigt friskt hahhaah. Men att hans kroppsstoft ligger där.. .är så fel.
Idag skall jag ta med mig en sten jag hittat som har formen av ett hjärta. 
Just nu håller jag på att baka
Blir till en kaka som jag ska ta med till jobbet. Troligtvis kommer jag att vara på en annan avdelning under denna arbetshelg. Men det uppskattas till kaffet av de boende. Även de som är gravt dementa brukar smaska belåtet. Vilket fint väder vi har idag. Tog en bild mot fönstret,men det syns inte hur solen lyser.
 
 Fick en present igår!!! Men den fick de inte ta med in !!! Fy bubblan vad jag ogillar dessa gåvor.
 
Jag har faktiskt börjat se framemot att börja julpynta!!! Jajamen längesedan jag kände så....åtminstone några år sedan. Har inte fått något schema för jul och nyår än. Men.antar att det kommer i dagarna. Har bett om ngr dagars ledighet mellan jul och nyår, och sagt att jag kan jobba andra dagar. Ja får väl se hur det kommer att synas. Efter nyår kanske jag flyttas till ngn annan "hem avdelning" försöker att inte oroa och gruva mig. Men det är inte så jädrarns lätt.  
Måste fylla spolarvätska i bilen,då allt tog slut när vi körde hem från Ullared. Men jag har redan köpt då det kan jag göra hemma nu. Har spolat av bilen men den blir lika skitig på ett kick igen. Har inte vågat köra den igenom biltvätt!! Har aldrig gjort det själv,men försöker samla mod att prova. Vet att Dan sa att det var "viktigt" att bilen var ren haahaha. Ha en bra dag och lev väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela