myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon

Publicerad 2021-11-26 09:29:56 i Allmänt,

Vaknade av att Märta borrade in huvudet under hakan och försökte väcka mig. Det är inte det vanligaste,då hon gärna snarkar vidare när jag gått upp. Så jag antog att hon var nödig. På med kläder och ut....men hon gillar verkligen inte allt detta vita. Kissa gick ju men bajsa! Så jag tänkte att det finns bara en sak att göra. Att skotta plan mark! Så hon kan skita. Så jag började skotta igen bort all snö som föll igårkväll och inatt. Så till slut så kunde hon skita på uppfarten hahha. Skottade klart och jag verkligen försökte uppskatta hur vackert det är på träden. Kändes lite konstigt att styra snö och se en flock svanar som tutandes flög över mig. Inget ljud jag förknippar med snöskottning? Blev svettig som tusan och ska snart ta en dusch och fortsätta limma ihop pepparkakshuset. Tror att det blir bättre att göra det hemma så får det pyntas på jobbet. Vi har ju inte hur mycket tid som helst att lägga på trevlig heter för de boende. Det krävs planering och att vi jobbar extra hårt,så vi hinner pyssla lite med de boende och julpynta. Det är en av de anledningarna till att jag trivs på min avdelning att vi verkligen anstränger oss att göra det trevligt och gasar när det verkligen behövs. 
 Så skönt att vara ledig även om det finns att göra så bestämmer jag när och det är en frihet jag uppskattar. Är glad över att jag gjorde bort en del igår och slipper in till staden. 
Det är så vackert ute idag och Märta ligger på bordet och stirrar på småfåglarna som käkar på nötpåsarna jag köpte igår.
 
 Kisse ligger och sover  på mattan och Siv är ute. Hon är den enda av djuren som verkar tycka att det är rätt kul med snö. Vet ni? Har faktiskt julstämning!!! Så mysigt och tror att jag ska festa till det med en pepparkaka till kaffet.
Kramar /Ingalill

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela