myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Jomen tjena

Publicerad 2021-11-10 10:38:41 i Allmänt,

Hej och hå...så det kan bli?  I fullt solsken står jag och stryker julgardiner!!?!  Ja ni läste rätt!....tidigt? Galet? Ja lite kanske hahaa. Men spela roll några veckor hit eller dit och jag har det bara bra.
 
Vet att Dan bara accepterade mina ryck...pyntar oftast väldigt tidigt,men det åker ut fort oxå  Förra året sket jag fullständigt i jul och hela december var en skitmånad. Så det tar jag igen i år.
Dessutom sprider sig en trend, som kallas Novent. När man börjar redan i november och räknar liksom ner till advent. Äntligen en trend där jag passar in hahaa.
Tog en liten paus nu för kaffe och mys i soffan med Märta. Har lovat henne en prommis i finvädret lite senare. Jag har ju fått ett par trådlösa hörlurar ,så jag kan lyssna på ljudbok medan jag går. Blir lite mindre tråkigt då ha ha ha. Kanske skulle skaffa mig en elsparkcykel,fast kan ju bli bökigt på stigarna ha ha ha. Måste boka en ny tid för kloklippning oxå. Märtas klor slipas inte lika bra på grus och mjuk mark,som det blir på asfalt,enligt kloklipparmänniskan,jag  anlitar. Egentligen borde jag bada henne för nu rullar hon runt och gnider sig inne i skogen. Hon liksom skogsbadar i den frostnupna marken. Likadant som hon gillar att göra i snö. 
Har börjat fundera på julklappar oxå... . så svårt det känns att hitta på något vettigt. Har lekt med tanken att bara ge alla en slant och de får spendera den som de själva vill? Istället kan de få en liten grej bara för att öppna en julklapp. Har noll inspiration och idéer och alla barnbarnen är så olika i ålder.  Skittrist att ge pengar... Men jisses så enkelt,det är.
Nä nu ska jag fortsätta juleriet.....kram och lev väl.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela