myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lördag 6/11

Publicerad 2021-11-06 09:24:19 i Allmänt,

God förmiddag i hus och lägenheter. Vaknade tidigt och det var frost under natten. Skönt att inte börja jobba imorse för då hade jag måsta skrapa rutorna på bilen. Har ett typ av "tältgarage" som jag kan köra in i så jag slipper snö och is, så ikväll blir det att köra in dit. För imorgon börjar jag tidigt. Det blir två halv dagar på andra avdelningar,antagligen att sitta vak hos någon. Eller vakta....en del boende kan bli aggressiva mot andra och då måste en personal liksom vakta och skydda andra boende. 
Just nu så ligger jag i fåtöljen och fick sällskap av en trött voffsing.
 
 Katterna är ute och patrullerar området. Kisse går på ganska långa promenader och jag har sett honom en bra bit hemifrån....ogillas skarpt. Speciellt när det är mörkt och andra djur rör sig i mörkret. Men jag tänker att han lever det bästa av kattliv och det väger tungt.
Dottern och barnbarnet sitter nu på ett plan ner till Stockholm. Barnbarnet fyller år och hennes stora dröm är att få träffa några youtubers!! De skall vara med på någon mässa i helgen och hon har ritat teckningar och gjort presenter till dem . Dottern gruvade sig mycket inför resan. Hon har ju svårt att gå ett längre tag och dessutom kan barnbarnet få låsningar och även springa bort. Hon har ett gpsarmband så hon går att hitta. Men dottern sa att de kanske inte ens kommer med flyget om hon får en låsning. Hade varit smidigare om pappan följt men mamman är bättre att klara av att lösa låsningarna. Dessutom så var det en sådan dröm hos barnbarnet så det kan ju bli bra oxå,vilket jag önskar av hela mitt hjärta. 
Verkar bli en fin dag idag och solen lyser. 
Har köpt röda tulpaner och nu lyser solen på dem så det ser ut som om de brinner!!  Har det rätt bra där jag ligger och de sista veckorna har känns bra och stabila. Nu ser jag framemot jul, för efter jul så är det ca 3 månader kvar av mörker och vinter och det kommer att vara härligt. Full fart framåt.....Trevlig helg.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela