myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Sol

Publicerad 2021-11-16 10:11:00 i Allmänt,

Vilken underbar dag med sol och bra temp. Hoppas att det är detsamma i stan. Märkligt att det kan skilja så pass bara på några mil! I veckan hade jag full storm här och jag fick nästan huka i blåsten. Tänkte att far inte garaget nu så far det aldrig iväg. När jag sen kom in till jobbet var det fortfarande mörkt,men? Nästan vindstilla!?
På kvällen sitter jag och myser med alla tomtar runt mig och stjärnor som lyser 
Så nöjd med pippifåglarna jag köpte på Ullared och allt annat med....utom. Köpte en ny vattenkokare som jag tänkte skulle vara lite mindre!!! Ja kanske 5mm....så den ligger kvar i sin kartong.
Har gjort fiskgratäng och stekt bacon och ska snart börja göra kroppkakor. Fläsk är inte min grej,utan knaperstekt bacon är det jag har i. Sen har jag lovat en av sönerna leverans av kroppkakor i afton,så det blir en sväng dit senare.
Idag fyller en av mina svärdöttrar år. Hipp hipp hurra R för dig idag. En underbart fin människa,som är en toppen livskamrat till sonen. Har haft sådan tur med barnen och deras partners och är så stolt svärmor till dem alla.
Tror jag har hittat en "vardagslunk" Sinne och själ åker inte upp och ner på samma sätt. Visst kan jag känna mig nere ibland, men vem gör inte det? Men slår inte ner i  botten,utan det gör tväront och sen ebbar det fort bort. Dan fattas oss alla på mer eller mindre vis. Men han var så tydlig med att han ville inte göra någon ledsen utan leva och fira livet. Det bästa jag kan göra för honom är att må bra. Krama livet och ta hand om mig och de mina.
Måste bara visa hur kisse sköter nedre toalett!!! Tycker han ser så fånig ut,när det skall tvagas.
Han har kommit in nu och ligger här i soffan och snusar och sover. Märta har inte ätit än utan har som vanligt tagit sovmorgon,så det är bara Siv som är ute och springer runt byn. 
Så roligt? Nu ser jag att småfåglarna har upptäckt talgbollarna!! Har köpt på Biltema en sorts ställning där man kan hänga fågelmat. Så jag antar att jag måste köpa fler bollar och några påsar nötter. Inga mer frön utanför fönstret i alla fall. Fick ju en liten gräsmatta av alla frön som började gro!!
Ska ut i förrådet och leta reda på en adventstjärna som jag vet är över och även ett par gardiner.. Skall ha till min lilla gubbe på jobbet,som inte har någon anhörig. Han är så go den söte 97 åringen. Har alltid dragits till äldre män ha ha ha. Men nu ska jag börja med kroppkakorna först. Kram på er
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela