myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Varför kommer jag inte ihåg?

Publicerad 2021-11-19 09:45:46 i Allmänt,

Drömmer en hel del,men minns i princip ingenting? Inatt tror jag att jag varit på någon festplats,med karuseller. Skumt...för jag har ofta haft minnen från drömmar. Nåja bättre det än mardrömmar...huvva.
Ledig idag och jag har fortsatt med propplösning. Resultat? Nej,nada,nope!
Finns ingen återvändo,måste skruva bort kommodlådorna. Har försökt hitta nån spärr eller skruv som håller fast dem,men jag kan inte se någon. Har fortfarande en plan c....väntar tills sonen kommer på torsdag....jag kan borsta tänder och tvätta mig i köket.
Idag ska jag vara barnvakt åt lille J ,medan pappan är på begravning och minnesstund. Hans farfars brors fru begravs idag och sonen är noga med de äldre i släkten ha ha ha. Nu krafsa kisse på dörren och ville in. Hoppa upp i mitt knä och slickade på min hand. Kisse är ingen knäkisse,men han slickar eller biter mig ofta i näsan,läppen eller på handen. Har läst att det kallas för kärleksbett, men är inte alltid så mysigt att vakna av att han biter mig i näsan. Han är betydligt mer gosig med Märta! Som uppskattar det minst, för hon ser väldigt missnöjd och besvärad ut när kisse tycker hon behöver tvättas. 
Idag är det ett år sedan första snön föll och snälla väderguden??!? Håll ut några dagar till.
Skulle verkligen behöva tvätta bilen,när jag skäms ögonen ur mig då är det illa. Bilen är inte längre grå? Den är brun med svarta meleringar. Fälgarna är då inte det minsta silvriga. Kanske törs ge mig på en flaska avfettning och en biltvätt. Hörde att OK på Parkvägen har bra tvätt? Sen var det återvinningen som oxå pockade på min uppmärksamhet. Har en stor skitig och trasig presenning som tar upp stor plats i mitt garage. Fasar hur bilen kommer att se ut inuti efter den transporten.
I helgen jobbar jag och skall vara på annan avdelning,åtminstone på lördagen. Jobbar då med en människa som är både lat och otrevlig. På söndag när jag slutar jobba,så ska jag hämta upp M. Hon ska sova över och på måndagen har jag lovat att jag ska hjälpa henne att titta på julklappar på Avion. Nästa vecka har jag ganska mycket för mig,fram till fredagen. Är då ledig 3 dagar och jag längtar. 
Kanske t om blir en middag ute på lokal,vilket skulle vara trevligt. 
Men nu ska jag ta en kopp kaffe och betala räkningar och sedan tömma lådorna i kommoden. Lev väl
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela