myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

En liten handling i taget....

Publicerad 2021-10-13 09:58:20 i Allmänt,

Har haft Dans handduk (otvättad) och hans necessär hängadens framme hela tiden. När jag flyttade hit så packade jag bort hans jacka som hängt i hallen i Röbäck,men handduk och necessär hängde jag upp här. Men tog bort dem för drygt en månad sedan,då det kändes OK. Men innan tvätt så doftade jag för sista gången på handduken och kunde förnimma hans duschtvål.  Nu på morgonen var det dax för nästa handling..... Har haft hans bild på telefonen och varje gång jag öppnat telefonen har han lett mot mig.
Men det har blivit en ny känsla.
Jag gråtit,jag har skrattat och fyllts av kärlek och svurit över att allt är borta och hur jag saknat honom.
Men den sista veckan så har jag blivit...ja jag vet inte hittar inte ordet på känslan.....men typ irriterad!!!
Va fan.....kan jag känna.....djävla männisch till att inte kunna finnas...inte ens som spöke!!! Ska jag gå här och vara ledsen och bara sakna? Inte för att Dan hade velat det,så egentligen är det taskigt att bli arg på han hahaa. Nej jag är helt enkelt så trött, trött på att vara ensam,trött på att sakna,trött på att ha ont,trött på att ??? Ja på mig,mitt stillestånd, tomheten,känslosvallen,sökandet efter sammanhang och mening.
Nu blev det en paus för att skicka in lite frikadeller i ugnen. Frikadeller som inte ska vara till soppa görs stora. De skall vara en stund i ugnen och sen kokas klart i tomatsåsen.
Ja hursom så har bilden ersatts och nu har jag min lilla samling av djur där istället, Märta,Siv och Kisse.
Tror att många kanske inte kan förstå min oerhörda attraktion och kraft jag fick av Dan. När jag först träffade honom så var han liksom en "granne"  Trevlig och verkade snäll. Men inget mer ,utom att jag tyckte att han var lite för mycket "Svensson" lite tråkig till och med. Han tog aldrig ut svängarna liksom. Men han upptog aldrig en tanke hos mig, av att vara annat än fin med sina barn och stillsam och försiktig.
Snacka om att hela jag var i ett läge av total förvirring,när jag kände känslor ?!??? Ehhhh hur gick det till? Hur kunde denna människa helt och hållet bli den bästa av vänner och den som jag kunde skratta med tills jag fick ont i magen? Den som visade  mig den kraft och styrka det finns i kärlek! Den person som fick mig att darra i hela kroppen och visade hur mycket jag betydde.  Att han dessutom blev den av oss som tog ut svängarna betydligt mer än mig är nog för de flesta lite förvånande. 
Ja men nu är han död och borta och jag blir arg över att det är som det är och jag vete tusan hur man kommer.  eller tar sig ifrån det. Jo lite. ...tror att jag helt enkelt måste jobba lite med mig själv och kunna bli för mig själv,vad vår kärlek var för mig. Kan ju liksom inte gå omkring och hitta kärlek från någon som inte finns??? ens som spöke.
Lättare sagt än gjort,skulle jag tro....
Ja hursomhelst så är jag ledig idag och det är fint väder om än lite kyligt. Ska förbereda för vinter och ta fram motorvärmarsladd,skrapa och grejsa på lite. Märta ligger i knät och kissarna är ute och springer. Skulle tro att Märta får en lite längre promenad idag. Inte för att jag tycker det är det minsta trevligt hahahaa. Men hon gillar det så då är det bara att gilla läget. En jättestor nackdel med att ha hund, och liksom inte så fiffigt hahahaa. Men som tur är älskar jag den här byrackan hahha och vill art hon ska vara lycklig och glad,så då får jag muttra bäst jag vill över att ju längre prommis desto gladare jycke.
Lev väl.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela